-->

Lila nudemeikki

Apr 20, 2016

Koska mulla on kaksi lasta ja arki menee pitkälti verkkareissa ja viittä vaille ilman meikkiä, suosin erilaisia nudemeikkejä myös asioille lähtiessä. Vaikka taidot ja meikkivarasto etenkin riittäisi vaikka minkälaisiin luomuksiin, niin on myönnettävä etten yksinkertaisesti viihdy vahvassa meikissä, paitsi juhlimaan lähtiessä. Sitten sitä pakkelia saakin olla kerroksittain, etenkin silmissä. Pitääkin yrittää muistaa kuvata ensi lauantain juhlameikki, kun valoa riittää kasiin asti ja suunnitelmissa on aloitella iltaa ennen Indiedaysin gaalaa keskustassa eräässä viehättävässä hotellissa, vähintään yhtä viehättävässä seurassa.

Joka tapauksessa, siihen liilaan nudemeikkiin. Meikki syntyi kuin vahingossa kasvoilleni viime viikonloppuna lasten nukkuessa. Oikeastaan mun piti tehdä koruja tai vaihtoehtoisesti siivota meikeistä, kosmetiikasta ja korutarpeista vyöryvä pajan pöytä, mutta jotenkin kuitenkin päädyin sivelemään tätä Avonin palettia  (sävy Berry love) luomilleni testimielessä, ja siitä se idea sitten lähti. Helppo setti taas: silmän sisänurkkaan ykköstä, liikkuvalle luomelle kolmosta, ulkonurkkaan varjostus nelosella ja häivytys kulmia kohden kakkosella. Nudemeikkeihin rajaan harvoin silmiä, sillä tummien silmien rajaaminen tekee mun mielestä meikistä todella intensiivisen, enkä kaipaa arjessa niin "näyttävää" lookkia omalle naamalleni.
Liila ei kuulu varsinaisesti omiin lemppareihini meikissä, sillä sen kanssa saa olla samalla tapaa varovainen kuin sinisen sävyjen kanssa, lopputulema on helposti halvahkon näköinen. Taikasanaksi muodostuu tässä tapauksessa murrettu sävy, joka korostaa ruskeita silmiä oikke mainiosti. Nämä AVON:n nelikot ovat tehneet muhun vaikutuksen; värivalikoima on todella kattava, pigmentti hyvä etenkin pohjustuksen päällä ja värit pysyvät luomilla moitteetta. Vinkiksi annan vielä niiden kerrostettavuuden, näillä on helppo treenata silmämeikin tekoa, sillä ekalla sipaisulla ei voi mennä liian tummaksi. Häivytyskin on iisiä.

Olen aina ollu niin sanottujen monitoimituotteiden ystävä mitä meikkeihin tulee, ja keksinkin useasti tuotteille vähintään yhden vaihtoehtoisen käyttötavan. Arvaisitko nimittäin että huulilla on kullan sävyinen geeliluomiväri (sävy Gold gleam) ja sipaisu vaseliinia? Tuloksena kauniisti huulen omaa sävyä korostava nudemeikki, joka pitää huulten ihon suloisen kosteutettuna.

Jos kiinnostuit AVON:n tuotteista, kehoitan sua kurkkaamaan taannoin vinkkaamastani meikkihaasteesta lisää merkin Facebookin puolelta, kaikki suosikkiaan äänestäneet (=peukku omalle suosikille!) osallistuvat suuren meikkipaketin arvontaan. Suikkaan matkaan märän lentopusun kaikkia mua äänestäneille, mwwwaaah! 

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

 1. oi vitsi, pongasin sun blogin vasta nyt! teet ihania meikkilookkeja:) harvoin enää löytää tämmösiä blogeja, joissa ei oo lähetty instabrowneihin, tekoripsii, voimakkaisii varjostuksii... vaan korostetaan enemmän omia piirteitä meikillä :) tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti, kiitos siitä. Oonkin välillä miettinyt samaa, että nää mun lookit on varmaan aika "tylsiä" verrattuna tän hetken trendien mukaisiin paksumpiin pakkeleihin, mutta koska koen sellaisen omakseni vain bilemeikissä, jäävät ne aika lailla pois blogista. :D

   Arjen kiireen keskellä meikin pitäisi mielellään sopia ihan arkikäyttöön, joten ne vahvemmat meikit juhlissa jäävä usein kuvaamatta kiireen vuoksi. :P Kiva, että näitäkin jaksaa katsella! ;) Mukavaa päivää sinulle.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)