-->

Meikki ja hiukset päivästä iltaan

Apr 16, 2016

Blogissa olikin jo hetki taapäin maininta eräästä makeasta keikasta, johon liittyi meikkien ja hiusjuttujen lisäksi eräs taitava valokuvaaja, joka on lisäksi myös ystäväni, että mainion aurinkoinen ja kuplivan iloinen nainen, joka myös Tuija Pehkosena tunnetaan. Tämä kolmen kopla meitä siis kokoontui Karkin kauniille studiolle Helsingin keskustaan pari viikkoa sitten, tarkoituksenamme kuvata Tuijalle uudet promokuvat.

Tuija oli ihanan ennakkoluulottomana jättänyt mulle lähes vapaat kädet meikin ja hiusten suhteen, eräitä pikkutoiveita lukuunottamatta, ja olinkin ihan super iloinen lukiessani jälkeenpäin neidin blogista hänen viihtyneen kuvauslookeissa mainiosti. Muita laittaessani tärkeintä on aina se, että laitettavalle tulee meikistä ja hiuksista se fiilis, että on onnistuttu luomaan hänestä astetta fiinimpi versio omasta itsestään, eikä vaan ladattu nassua täyteen laastia ja kiristetty tukkaa tötterölle.Tuijan leikkisä luonne on välittynyt mulle median kautta aika todellisuutta vastaten, joten olin miettinyt arki- ja juhlakokonaisuudet suurinpiirtein valmiiksi ennen keikkaa. Arkimeikissä paino pidettiin freesissä pohjassa ja silmissä, jotka saivat olla näyttävät, olematta silti liian tummat. Raikas kiiltopuna (ihana Rimmelin uutuus, suosittelen kokeilemaan!) raikkaassa pinkin sävyssä viimeisteli meikin. Tukkaan loihdin laineet kuin itsestään meikkiä tehdessäni, sillä olin kierittänyt Tuijan hiukset pienille nykeröille ennen meikin aloittamista ja avatuista sykeröistä paljastui rento surffilaine, jonka Tuija tunsi kuulemma heti omakseen.Iltalook syntyi boheemista nutturasta, jota ei vedetty päätä pitkin, vaan päinvastoin juuri jäi kuohkeaksi ja teki siten ilmeestä huolettomamman. Myös iltameikin painopiste pysyi silmissä, joita korostin näyttävällä smokey eye:lla, jonka jatkoin maltillisesti yli silmän ulkonurkan, jolloin katseesta tuli kissamaisen seksikäs. Pohjaan lisäsin reilusti kuultoa Zuii:n suloisella hohdepuuterilla, joka on aivan omiaan juuri iltameikkien teossa upean pigmenttinsä ansiosta.

Meidän tiimi toimi aivan saumattomasti ja postauksen kuvissa näette lopputuloksen! Mulle jäi hurjan hyvä mieli tästä keikasta ja mietinkin jälleen kerran, että pitäisi tehdä näitäkin hommia hieman useammin. Jos olet siis vailla ehostusta jotain tiettyä tapahtumaa varten, kysy ihmeessä minua avuksi sähköpostitse, niin katsotaan saammeko aikataulut sopimaan yhteen! 

Kuvat: Karoliina /Valoon Photography
MUAH: Taru /HOME AT LAST

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)