-->

Spice up your life

Apr 14, 2016

Musta on aivan mahtavaa, että nykyään on ihan ok näyttää periaatteessa ala-aste ikäiseltä tyttöseltä, ilman että kukaan katsoo hassusti. Ja mähän voisin siis käytännössä olla ala-aste ikäisen tytön mama, jos olisin innostunut lisääntymään nuorena, lol... Joka tapauksessa, löysin mun kuvajemmoista yhdet asukuvat joiden julkaisu oli jäänyt, hoitakaamme siis asia pois päiväjärkästä pidemmittä puheitta.

Mustavalkoisen asun juju ovat tietty nuo Spaissari-tötteröt, joihin olen aivan ihastunut, seuraavaksi ne pitää toteuttaa nutturamaisempina, jolloin niiden uhkaavuus hieman pehmenee, eivätkä ne törrötä pään sivuilla aivan noin maanisesti. Toisaalta, välillä on ihan hauska näyttää vähän maaniselta. Koko asu taitaa olla hankittu käytettynä laukkua myöten, uutena olen hankkinut ainoastaan takin ja villakaulaliinan. Ja vaikka mennään jo huhtikuun puolta väliä, jouduin juuri eilen kaivamaan samaisen villakaulaliinan esiin tuomaan suojaa viimaa vastaan. Oi miksi?!Joka tapauksessa, asu oli mielestäni tosi onnistunut ja pukeutuisin siihen uudelleen koska tahansa; niukka toppi on hauska kontrasti kellohelmaiselle hameelle ja Chanelin klassikkoneula on pysynyt tiiviisti rintamuksessani kiinni asusta riippumatta jo viikkoja. Jos kukkaroni oikein pullistelisi, ennustaisin ehdottomasti Chanel-rintaneula -pimahdusta, mutta onneksi (?) näin ei ole ja "joudun" tyytymään tähän yhteen kaunottareen. En tosin valita, sillä se on niin kaunis ja tyyliseni, että en usko kyllästyväni siihen koskaan!
H&M skirt | ZARA ankle boots | H&M top | ALEXANDER WANG bag
BESO HELSINKI bracelets | EBAY coat and wool scarf


Ja hei, näistä asukuvista. Olisihan se super ihanaa, että jokaiset kuvat olisi ottanut joku vähintäänkin sujuvasti kameraa käyttävä ja asun päällekin ymmärtävä ihminen, joka osaisi lisäksi mainita jos ja kun kuvattavalla on vaihtoehtoisesti hameenhelma rytyssä tai takin vyö viistää maata... Ja olisihan se myös aika upeaa, että taustan voisi aina valita asun mukaan monesta hyvästä vaihtoehdosta, ja että kuvien ottamiseen olisi ihan oikeasti aikaa enemmän kuin vain maksimissaan viisi minuuttia. Olisi ihan huippua, jos kuvia ei aina tarvitsisi ottaa niin sanotusti varastetulla ajalla ennen illallispöytään istumista ja miettiä koko kuvausaikaa, että kuinkakohan hattuuntunut kuvaajani tällä kertaa onkaan asteikolla neljästä kymppiin. Joo, olisihan se kivaa, mutta näillä kiireseteillä täällä vaan mennään ja yritetään sitten satunnaisella kuvanmuokkauksella tuoda niihin edes jotain eloa. Mielipiteitä blogin asukuvista ja muutakin palautetta otan mielelläni vastaan, eli ideoita ja ehdotuksia vaan kehiin rohkeasti! P.S. Näitä kuvia ottaessa satoi, joten pakenin sadetta melkein kuistin alle, mies-raukka joutui seisoskelemaan hetkosen sateessa ja uhmaamaan hyistä merituulta. Nih, arki-glamouriksiko tätä nyt sitten kutsuisi?

Mietteitä asusta? Ja hei laukkuihmiset olkaapa kuulolla, kaapintyhjennys jatkuu edelleen ja laitan huomenna blogiinkin tarkemmat tiedot Phillip Limin Pashli-laukusta, joka etsii itselleen uutta kotia, sen jäätyä kovin vähälle käytölle itselläni. Kuulemiin siis aivan pian, ihanaa päivää teistä ihan jokaiselle.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

10 comments:

 1. Kaunis ja jotenkin raikaskin yhdistelmä! Tykkään! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Kati kommentistasi. :) Kyllä se mustavalkoinenkin voi olla raikas, vaikkei se aina olekaan se eka mieleen tuleva seikka kyseisestä kombosta. :) Kivaa viikkaria!

   Delete
 2. Ihanat hiustötteröt, sopivat sulle tosi hyvin!

  Asukuvista - niin komppaan sua siinä, että toivoisi niiltä (puhun nyt omista kuvistani) pikkuisen enemmän vaihtelevuutta. Mutta kun asuu landella, niin mahdollisuuksia ei niin paljon ole, enkä halua näyttää kotia liikaa blogissa. Minusta sun kuvat ovat hyviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Kivaa kun saa luvan kanssa olla lapsellinen... ;) No sepä se, kaikilla ne omat nurkat, ellet tee työksesi tai omaa montaa ystävää, jotka tekevät samaa, eli että päivisin olisi aina kuvausseuraa tarjolla. :/ Minkäs sille voi!

   Voi kiitos, mä taas aina katselen kaiholla muiden onnistuneita sisäkuvia, niitä ei mun blogissa kyllä nähdä, kun en saa niitä koskaan toimimaan. :D

   Delete
 3. Mä tykkään, että kuvat ei ole viimeisen päälle. Toki laadukkaita niin kuin sulla on aina, mutta en tykkää liian silotelluista ja tekemällä tehdyistä, esim. tän postauksen kuvien fiiliksestä tykkäsin jostain syystä tosi paljon. Ihana asu, mut Minni-korvat on parasta! ;D <3 Mutta ymmärrän myös turhautumisen noista rypyssä olevista vaatteista yms. ne on sellaisia asioita, jotka pikkutarkkoihin yksityiskohtiin huomiota kiinnittävä ihminen huomaa heti, kun katsoo kameran linssin läpi. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä jotenkin allekirjoitan itsekin ton, mutta silti kai kallistun niiden siloitellumpien puoleen, kun oon tällainen pikkutarkka neuroottinen esteetikko. :D Joo, miehen kanssa kuvatessa kaikki ekstra unohtuu, eli kuvissa voi olla sitä sun tätä ja asussa ongelmia, jotka eivät osu hänen silmään. Mutta välillä saadaan mustakin tosi kivaa settiä aikaiseksi, se tasalaatuisuuden puute on kait yksi juttu mikä harmittaa. :/ Mut joo, näillä mennään kun ei oo vaihtoehtoja! ;D

   Delete
 4. Hiukset on hauskat! :) Mun pitäis varmaan tulla sulle tukkakursille, kun mä oon ihan hirveän huono hiustelaittaja, joko kiharat, ponnari tai valkkinuttura :D En vaan osaa! En oikeesti osaa tehdä edes sotkunutturaa! Nyt ostin jokunen viikko sitten niitä pieniä läpinäkyviä lenkkejä, jos niiden kanssa keksisi jotain "uutta".

  Ja asukuvista, mä oon itse omista kuvista (taustoista) ihan älyttömän tarkka (välillä kuvassa saattaa olla ihan pieni juttu, vaikka maassa viiva joka häiritsee :D), mutta usein (täällä asuinkaupungissa) pitää käyttää niitä mitä on ja se ärsyttää (ei olla pitkään aikaan edes kuvattu täällä). Taustoista olen tarkka, mutta omiin asentoihin/kuvien vaihteluvuuteen mun pitäisi kiinnittää huomiota. Ja voin myös hyvin ottaa kuvia päivän päätteeksi, kun ei tod. ole enää parhaimmillaan. Musta sulla on hyvät kuvat, kuten nääkin :) Ja ymmärrän miesressua ettei aina kuvaaminen ehkä huvita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, haha, tukkakurssi! :D Mä yleensä vaan kattelen jotain inspiskuvia Pinterestistä, sit mietin että mikäs sopis asuun milloinkin ja voinko jättä tukan esim. auki, koska sit se on koko ajan tiellä pituuden takia... ;) Ja sit teen. Tosi nopeesti oppii uutta vaan kokeilemalla, netti on täynnä niin hyviä tutoja nykyään. :)

   No muistan, et säkin oon neuroottinen näistä, ja syystäkin, kyllä huoliteltua lopputulosta on kivampi katsoa ja asu pääsee oikeuksiinsa. Kiitos, heh, mies ei välttistä aina jaksaisi, mutta on niin liikkis kun suostuu silti. Tietää, et on mulle tärkeää, ja välillä jos on reippaampi fiilis jopa ehdottelee kuvauspaikkoja esimerkiksi. :D <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)