-->

Yö Lilla Robertsissa

Apr 29, 2016

Tiedättehän sen ihanan fiiliksen, kun saa päivän päätteeksi painaa päänsä raikkaisiin ja puhtaisiin hotellilakanoihin ja napata kylpyhuoneen marmoritasolta puhtaan pyyhkeen kasvojenpesun jälkeen? Tai sen tyydytyksen tunteen, jonka kokee nähdessään valmiin, herkkuja notkuvan aamiaspöydän, joka vain odottaa noutajaansa? Tällaisissa tunnelmissa mä olin viime lauantaina, tsekatessani itseni sisään aamupäivästä ennen Indiedaysin Bloggers' Inspiration -päivää Lilla Robertsiin.

Lillassa vannotaan "hyggen" nimeen, joka on tanskaa ja tarkoittaa kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä. Sitä tämä Helsingin keskustassa loistavalla sijainnilla sijaitseva kauneuden keidas todella tarjoaakin. Historiallisen rakennuksen ensimmäinen osa valmistui jo vuonna 1908 ja se on toiminut muun muassa Helsingin Energian pääkonttorina aikoinaan. Huoneluokkia löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin Comfortista sviitteihin ja niitä voi kysellä hotellin myynnistä täältä.Huoneeni odotti mua kutsuvana ja putipuhtaana, ja sanomattakin lienee selvää, että tämä kyseinen hotelli on varmasti kaunein Haikon kartanon lisäksi, jossa olen kotimaassamme yöpynyt. Kauneuden ja upeat yksityiskohdat näkee jo heti aulaan astuttuaan ja huoneen perällä takkatuli loimuaa hauskasti ja kutsuvasti.

Puitteet olivat todella kohdallaan pienelle breikille arjesta ja sain ilokseni jakaa alkuillan huoneessa parin ystävän kanssa illan juhlaan valmistautuen. Uni maittoi pitkän päivän ja myöhään yöhön venyneiden juhlien jälkeen kuin Prinsessa Ruususella konsanaan, paitsi että mun prinssi oli kotosalla lapsosten kanssa. Sellainen nykypäivän kotiäitisatu siis tämä, mutta ah ja oh, niin mukava sellainen.

Aamulla kömmersin unenpöppöröisenä valmiiseen aamupalapöytään ja nautin sen antimista, ja mitä parasta, ehdin sen päälle vielä köllimään puhtaisiin lakanoihinkin! Liian nopeastihan nämä arkibreikit silti aina menevät, pian oli jo aika korjata kimpsut ja kampsut kasaan ja ottaa suunta kohti kotia kultaista. Tosin kun vastassa oli kaksi pikku mussukkaa äitiä huutaen, en olisi voinut toivoa parempaa vastaanottoa.Kiitos ihanasta yöstä Lilla Roberts, toivottavasti nähdään pian uudelleen!

Majoitus saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

4 comments:

 1. Kade kade kade! :D Mahtavaa vappua Taru <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höps, muru! Ihanaa vappupäivää itsellesi, pus. <3

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiMay 3, 2016 at 9:09 AM

  Ihania kuvia! Mun on tehnyt mieli tuonne jo jonkin aikaa, eikä tämä yhtään vähentänyt innostusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, tuolta niitä on super helppo ottaa, paikka on kaunis ko karkki! :D Suosittelen buukkaamaan huoneen, et pety. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)