-->

Copper

May 15, 2016

Kääk, huomenna on taas maanantai! Tämäkin sunnuntai meni päivystyksessä norkoillen, tällä kertaa kuskasin miestä polia kohden, esikoisen tökättyä häntä vahingossa kynnellä silmään. Buu, meillä ei nyt tunnu hommat sujuvan kuten elokuvissa, just oltiin päästy kaikki flunssasta eroon ja taas on yhdellä perheenjäsenellä joku vaiva taakkanaan, en tykkää. Eipä näille vaan oikein mitään mahda, joten ei auta kun toivoa että miehen silmä paranee nopeasti ja on tämän koitoksen jälkeen sitten entistä ehompi. Silmälapun vuoksi saimme sentään muutaman mustahkon vitsin aikaiseksi merirosvoista, eh.Silmästä toiseen, eli mun meikkiin viikon takaa. Maybellinen Nude-paletit ovat saaneet suuren suosion kansan keskuudessa, mitä en ihmettele lainkaan, pigmentti ja värisävyt ovat todella kohdallaan. Tämä yksinkertainen meikki on toteutettu Blushed nudes -paletin sävyillä, joista käytin koko liikkuvalle luomelle suloista vaaleanpunaiseen taittavaa kuparin sävyä (ylärivi, toinen oikealta), häivytin sen mattaisella roosalla (ylärivi, kolmas oikealta) ja kulmien alle sudin kevyesti shimmeristä roosaa (ylärivi, toinen vasemmalta). Yläluomen rajasin ensimmäisen The Nudes -paletin mattaisella tummalla ruskealla (ylärivi, oikea nurkka) ja häivytin rajan vanupuikolla.

Tykkäsin meikistä tosi paljon, tuo kuparin sävy oli luomilla huomattavasti vähemmän kuparinen ja enemmän jotenkin punaiseen taittava kuin osasin aluksi odottaa, ja juuri siksi viehätyin siitä niin kovin. Keltaiseen vetävä kupari ei musta koskaan ole ollut parhain omilla luomillani, sillä se saa mut helposti väsyneen näköiseksi. Sen sijaan sinisiä silmiä vasten perinteinen kupari on mielestäni aivan huikea!

Käsi ylös kuka on jo kokeillut näitä Maybellinen monitoimipaletteja? | Mainitut paletit saatu testiin blogin kautta.

Kuullaan taas ensi viikolla, muikeaa sunnuntain jatkoa, kaverit.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

3 comments:

  1. No jopas sattui ja tapahtuu :((. Tsemppiä hurjasti sinne! Nltä lohkes hampaasta palanen viime vkolla, kun kolautti sen kaakeliin :((.

    ReplyDelete
  2. En ole kokeillut, mutta ihanan meikin olet tehnyt. :)

    ReplyDelete
  3. No hui, vaarallisia nuo lapset! :o Ja tosi kaunis meikki, mullakin on tuo nudepaletti ja sen käyttömahdollisuuksia tässä opettelen. Upeeta viikkoa kuumis!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)