-->

Kesän hehku iholle

May 17, 2016

Blogia pidempään lukeneet ovat varmasti huomanneet mun viehätyksen kotimaisen Lumenen tuotteita kohtaan, lähellä sydäntäni ovat olleet erityisesti brändin meikit, mutta nyt olen kehittänyt ihastuksen myös muutamaa ihonhoitotuotettakin kohtaan. Kävin hiljattain kirjeenvaihtoa Lumenen tiedottajan, ihanaisen Mismen kanssa kesähehkun tuomisesta iholle ja sainkin mainion suosituksen kokeilla kolmen tuotteen kimppaa hehkun saavuttamiseksi.
Sain testiin Iho kesäkuntoon -projektia varten kolme täsmätuotetta, jotka toimivat testijakson perusteella yhteen saumattomasti. Kolme kokeilemaani kaverusta ovat (1) Bright Touch 2in1 kirkastava naamio & mikrokuorinta, (2) Bright Now Vitamin C heleyttävä & siloittava hyaluronitiiviste ja (3) Bright Now Visible repair korjaava & heleyttävä seerumi.

Eli tiivistettynä niin, että ensin valmistellaan iho tehotuotteille naamion ja kuorinnan yhdistelmällä (1), joka levitetään kasvojen ja kaulan puhdistetulle iholle vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi. Kun aika on kulunut, käydään alueet läpi kevyesti sormilla pyöritellen, jolloin mikrorakeet kuorivat ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Huom, vältä silmänympärysihoa! Tuote toimii myös pelkkänä naamiona tai kuorintana ilman muhittelua, mutta herkkäihoisen tulee kuunnella tuntua ihollaan eikä muhitella ainakaan ekalla kerralla ainetta kasvoillaan paria minsaa kauempaa. Tehoainecocktail sisältää muun muassa kotimaista lakkanektaria ja kasvihappoyhdisteitä. Tämä tuote on noussut yhdeksi lemppareistani; iho on kuorinnan ja muhittelun jälkeen ihanan pehmoinen ja raikkaan tuntuinen, tuote lunastaa mielestäni kaikki lupauksensa täydellisesti.Kun iholta on kuorittu pois kuollut ihosolukko ja kaikki muukin päivän mittaan kertynyt köhnä, ottaa se tehoaineet vastaan huomattavasti kiitollisemmin. Tässä välissä ennen seerumia ja yövoidetta otetaan esiin hyaluronitiiviste eli essence, joka on täysin uusi vaihe ihonhoidossa ja rantautunut meille maijamyöhäisille tietysti kosmetiikan luvatusta mekasta, eli Aasiasta. Siellä kasvojen valmistelu yön tehoainecocktailille essencen avulla on ollut arkipäivää jo pitkään. Ravintoainerikkaat kauneuspisarat levitetään iholle pipetin kautta normaalisti levittäen, ja tämän tuotteen kohdalla on hyvä huomioida sen riittoisuus, ettei tiivistettä lorottele huomaamattaan hukkaan. Kokeilemalla selviää se oikea määrä omille kasvoille. Tiiviste imeytyy salamannopeasti iholle ja valmistelee sen ihanasti seerumia varten. Tämäkin tuote nojaa kirkastavan C-vitamiinin lisäksi kotimaisen lakan maagiseen voimaan sekä tietysti ihoa pullistavan ja kosteuttavan hyalyrihapon tehoon. Ihana ja kesäiseltä tuoksuva tuote, jonka jokaisen naisen tulisi ottaa osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniaan! P.S. Tähän ovat ihastuneet kaikki Suomen kauneusbloggaajat, eikä syyttä.

Viimeinen steppi ennen yövoiteen levitystä on tietysti seerumi (3), joka toimittaa iholle yövoidetta tiivistetymmässä muodossa sen tarvitsemat ihmeaineet, joka tässä tapauksessa on niin ikään ihon luonnollista hyaluronihapon tuotantoa buustaava sekä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta edistävä lakkanektari. Kevyt seerumi sopii myös loistavasti päivävoiteen ja näin ollen meikinkin alle, ei tahmaa, eikä rullaudu meikin alla.

Tämän trion tulokset iholla huomasin jo reilussa viikossa, ihonsävy tasoittui ja se vaikutti kauttaaltaan hehkuvammalta. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin voida suositella teille jotain kotimaista että myös kohtuuhintaista tuotetta, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta laittaa nassurasvoihin satoja euroja kerrallaan. Tämä kolmikko lohkeaa kaupoista yhteensä noin kuudellakympillä ja riittää käytössä kuukausiksi. Aika hyvä diili, sanoisin.

Käytättekö te Lumenen tuotteita? Mitkä ovat suosikkinne? | Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

1 comment:

  1. Mun on pakko myöntää, että en ole ikinä ollut mikään suurin fanittaja Lumenen ihonhoitotuotteisiin, lähinnä siksi, että ne ei jostain syystä sovi mun iholle. Seerumeista olen aina tykännyt, ne Lumene osaa. Tuo hyaluronitiiviste on ihan parasta Lumenea ja olen täydellisen rakastunut siihen! Yksi pitkäaikaisia Lumenen ihonhoitosuosikkejani on Bright Now Vitamin C tehohoito, sitä olen käyttänyt vuosia. Varsinkin talvisin ihan ehdoton. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)