-->

Keväinen Indiedays-päivä

May 1, 2016

Kellekään blogeja lukevalle ei lie jäänyt epäselväksi että viime viikon lauantaina juhlittiin taas puolivuosittaista Indiedays Bloggers' Inspiration -päivää sankoin joukoin. Paikka oli vaihtunut keskustan nurkilta Kattilahallille, joka oli musta mainio veto; suurempi tila veti sisälleen reippaasti enemmän porukkaa ja fiilis ja tilan tuntu säilyi siitä huolimatta ilmavana.


Tänä keväänä homma pelitti taas ensiluokkaisen hyvin, mukaan oltiin saatu hyvät yhteistyökumppanit ja uusi tilakin taisi jotenkin muuttaa ilmapiiriä fiinimmäksi ja aikuismaisemmaksi. Mä vietin hyvän seuran lisäksi aikaa muun muassa Instrumentariumin, Cloettan ja Nespresson pisteillä, kokeillen makeita pokia ja maistellen herkkukahvia ja suussa sulavia suklaauutuuksia.

Kuten joka kerta kivintä oli kuplivan hyväntuulinen seura, kyllä viimeisimmät käänteet kelpaa vaihtaa kylmä juoma toisessa kädessä ja pikkunaposteltava toisessa. Blogipäivä oli siis tänä keväänä mielestäni onnistunein koskaan, siitä suuri kiitos Indiedaysin sakille, jotka jaksavat panostaa ja kehittää tapahtumaa eteenpäin joka kerralla!

Saara ja Katja kesätunnelmissa!P.S. Oletteko jo toipuneet vapun hulinoista? Me oltiin ihan rauhakseltaan kotosalla esikoisen kummien ja heidän tyttärensä kanssa tapaksia nauttimassa, ja painoin pääni uupuneena tyynyyn jo ennen puoltayötä. Eilinen nuutunut olo enteili veikkaamani flunssaa, joka nappasi kiinni oikein toden teolla tänään. Minä ja perheen pienin aloitettiin siis toukokuu harmillisesti räkätaudissa, mutta jos tämä nyt olisi viimein se kevään viimeinen tauti ennen kesäkuumia... Hyvä fiilis mulla silti on aloittaa uusi kuukausi; flunssa helpottanee ensi viikon aikana kunhan muistan ottaa iisisti.

Kuullaan taas, ihanaa vappupäivän jatkoa kaikille!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)