-->

Kohti omaa väriä 2/3

May 27, 2016

Matka kohti omaa väriä alkoi jo alkuvuodesta täällä, jolloin tukka raidoitettiin kauttaaltaan oman värisellä raidalla ja tyveen laitettiin omaa väriä mahdollisimman hyvin vastaava sävy. Kampaajalta lähtiessäni väri näytti vielä varsin fressiltä, vaikka välivaiheet kahden värin välillä eivät varsinaisesti koskaan ole olleet suurimpia suosikkejani. Jostain syystä vielä viime syksynä upeasti oman värini kanssa pelittänyt tyvisävy alkoi vetämään vahvasti punaiseen, ja mennessäni Emilian hellään huomaan huhtikuussa, oli tyvi jo omaan silmääni sietämättömän punertava.

Tiesimme molemmat, että edessä olisi hieman normaalia vaativampi korjausoperaatio, johon saatiinkin lopulta uppoamaan kokonaiset kuusi tuntia ja vartti päälle. Tähän lisäisin itkunauruhymiön, jos sellaisia käyttäisin tekstini lomassa. Emilian sinnikkyys oli ihailtavaa, ja hän saikin lopulta taiottua hiuksiini edellistä huomattavasti kivemman välivaiheen, vaikka juuren punertavuutta ei saatukaan täysin taitettua pois. Latva on kuitenkin jo täysin sen värinen, mitä toivoinkin, eli kylmä vaaleanruskea, jossa on vaaleaa raitaa seassa. Se on tosi kaunis ja sopii muuhun väritykseeni hurjan hyvin!Seuraava operaatio menisi alkuperäisen suunnitelman elokuulle, mutta mietin myös josko antaisin tukan kasvaa omaa väriä reippaasti juuresta, ja varaisinkin ajan vasta loppuvuodelle... Tällöin voitaisiin katsoa miltä oma väri näyttäisi latvan väriä vasten kasvettuaan juuresta reippaat puoli vuotta, eli mun kasvutahdilla varmaan sellaiset kahdeksan senttiä. Tavoitteenani on nimittäin vain raidoitella tukkaa ensi vuodesta eteenpäin, joten siinäkin mielessä tämä vaihtoehto houkuttelisi. Juuresta puskee jo nyt selvä juurikasvu, joka ei ole kuitenkaan yhtään niin paha kuin aluksi ounailin, toki oma sävy on karvan verran värjättyä vaaleampi, mutta väri on jo sen verran ehtinyt haalistua, että se mätsää oman värin kanssa suht kivasti.

Tämän väliajan ajattelin tulla toimeen juurta sävyttävien kuivashampoiden avulla ja sain myös Marsaanan Wellness-päiviltä testiin kätevän Colow Wow -hiuspuuterin, jota olen testaillut blondina ollessani ja todennut sen todella toimivaksi. Voisin tehdä jossain kohtaa siitä tarkemman jutun tännekin, koska tuote todella toimii!

Mutta tosiaan, tämä tummempi väri tuntuu edelleen tosi kotoisalta, enkä ole kaivannut takaisin blondiksi hetkeäkään. Seuraava päivitys seuraa siis joko elokuun tienoilla tai viimeistään marraskuussa, joten stay tuned. Mitä mieltä te olette viimeisimmästä muutoksesta?

Ihanaa kesäviikonloppua, kuullaan taas!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

  1. Kaunis! Sun tukka on niin upea, oma hiirenhäntä... Blööh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, ei tästä liehuletistä oikein arjessa saa iloa irti kun se on aina jollain tötteröllä pois tieltä. :D Sit muutaman kerran vuodessa jaksan jättää auki ja kihartaa, sit sitä kelpaa ihailla. #mamalife LOL. :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)