-->

Sairaaloita ja liehuvia helmoja

May 30, 2016

Otsikon kaksi asiaa eivät liity mitenkään toisiinsa, mutta niitä molempia käsitellään tässä postauksessa. Mennyt viikkari oli rankin pitkiin aikoihin, sillä rentouttavan huvilareissun sijaan saaressa päädyinkin viettämään suurimman osan ajasta kuopuksemme kanssa kahdessa eri sairaalassa. Äitienpäivänä esikoista kiusannut tauti palasi kehiin ja kaatoi pikkuisen kanveesiin jo perjantaina iltapäivästä, juuri päästyämme saareen. Ei siitä sen enempää, muuta kuin että kirpun vointi alkaa onneksi olla jo sairaala-hyppelyn jäljiltä paranemaan päin, vaikka vielä tukkoinen onkin.Takana on siis todella rankka rupeama, ja kyllä oli kuulkaa äidillä sydän karrella katsella vierestä toisen hätää ja pahaa oloa, mutta onneksi tarjolla oli hyvä apu ja osaava henkilökunta molemmissa sairaaloissa. Saa taas olla kiitollinen Suomen toimivasta yhteiskunnasta, tästä syystä niitä verojakin maksellaan, jos se joskus tuppaa unohtumaan.

Nyt kun saan vielä oman jättimäisen univelkani kuitattua ja stressitasot laskemaan normaalin hujakoille, voinkin alkaa jo suunnittelemaan ensi lauantain synttäripaardeja, kuopuksemme juhliessa pian jo toista syntymäpäiväänsä. Näissä tunnelmissa juhliin panostetaan vain pakollinen, eli suomeksi sanottuna mennään just siitä missä aita on matalin. Onneksi kaksvee ei vielä osaa vaatia koristeluilta mitään, tärkeintä on juhlia merkkipäivää läheisten ja ystävien kesken.

H&M skirt | VEROMODA top | EBAY sunnies | ALEXANDER WANG bag
BALENCIAGA stud bracelet | TOPSHOP heels


Näin se kuitenkin lähti tämäkin viikko käyntiin, kaikesta tahmeudestaan huolimatta. Asukuvissa on tällä kertaa yksi BioLuvilin kampista varten kuvatuista asuista, naisellinen Carrie-henkinen hame itseironisen #followme-topin kanssa yhdistettynä. Nyt ei oikein irtoa tämän enempää lätinää asusta, vaikka se olikin varsin toimiva, joskin hiukka liian naisellinen kombo makuuni.

Kuullaan toivon mukaan piakkoin, jahka selviän alkuviikon tahmeudesta virkeämmille vesille! P.S. kurkatkaapa BioLuvilin kampissivut täältä, jaossa on 300 euron arvoinen lahjakortin vapaavalintaiseen vaatekauppaan!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

6 comments:

 1. Aivan ihana asu! Pikaista paranemista pienelle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, muru. :) Nyt neiti onkin jo parempi ja hu on sit kovat bileet tiedossa, jee! :D

   Delete
 2. Ihania kuvia ja kiva rento asu.

  Hirveitä noi lasten sairastamiset. :( Itse ajattelen niin, että vaikka en äiti olekaan, niin kyllä sen oman sairastamisen aina kestää, mutta miten kamalaa on katsella vierestä, kun pieni sairastaa, snif. Toivottavasti kaikki on vihdoin parempaan päin. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. <3 Jep, etenkin jos kyseessä on tauti joka vetää hengittämisen vaikeaksi... Tosi karseeta katsella sitä vierestä. :( Nyt onneksi on vointi kohentunut, sopivasti huomisia juhlia varten. :)

   Delete
 3. Ihana asu ja kuvauspaikka! <3 Halauksia niin äidille kuin tyttärelle! <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)