-->

Silmälasiasiaa + alekoodi Instrumentariumiin

May 13, 2016

Yhteistyössä: Indiedays ja Instrumentarium

Indiedaysin Bloggers' Inspiration -päivän yksi kivoimmista yhteistyökumppaneista on jo monella kertaa ollut Instrumentarium, jonka valikoimista löytyvät pokat niin räväkkään kuin klassiseenkin makuun, sekä suuri aurinkolasirepertuaari. Mä en varmaan harmittele yhtään sitten aikanaan kun ikänäkö iskee kyntensä muhun kiinni, koska sehän vaan avaa mulle taas uuden asusteosaston, eli rilsbat.

Joskus taisin jo teillekin kertoa joskus ostaneeni yhdet feikkipokat itselleni, koska ne oli musta vaan niin hienot, kaverit sitten kuittaili että mitä ihmettä sä nyt taas olet keksinyt... Aurinkolasimania sen sijaan on ihan julkisessa tiedossa, tämän hetken lukumäärä taitaa ylittää 30, hupsistakeikkaa! Puolustaudun sillä, että suurin osa laseista on brändittömiä eBay-ostoksia ja niiden lisäksi kaapista löytyy parit klassiset RayBanin aviatorit ja muutamat edullisempien merkkien pokat. Eli kokoelman rahallinen arvo ei onneksi päätä huimaa. Mulle arskat ovat asuste siinä missä korut ja laukkukin, siksi koenkin tarvetta (krhm...) omistaa niin perusmalleja kuin niitä omituisempiakin pareja printtipokineen ja peililinsseineen.
Instrumentariumeissa toimiva Solaris on aurinkolasien erikoisliike, josta löydät merkit tutuista klassikkoreiskoista Guccin kautta Dioriin. Meillä Suomessa Solaris-myymälöitä on jo kohta 15 kappaletta, Jyväskylän ja Oulun saadessa omat myymälänsä kevään aikana. Instrumentarium haluaa Solariksen avulla tarjota asiakkailleen entistäkin kattavamman tarjonnan niin uusimpia aurinkolasitrendejä kuin myös ikiklassikoita suuren maailman tyyliin; Solaris-myymälät ovat nimittäin ulkomailla tunnettuja juuri ajan hermolla pysymisestään.

Mun makuun kolahtavat kevään aurinkolasitrendeistä niin ikilempparini pilotit kuin pyöreätkin pokat, kunhan lasit ovat leveille kasvoilleni ja korkeille poskipäilleni tarpeeksi kookkaat. Näytän pelleltä liian pienissä laseissa, joten valintani kohdistuu usein myös miesten malleihin, joissa leveyttä on reippaasti enemmän kuin naisten tietyissä malleissa.Sen sijaan Fuzion Step into the world -pokamallisto oli kuin mulle luotu; väreillä leikittely oli loputonta ja katutaiteilijoilta ja erilaisista portaikoista saatu inspis oli just eikä melkein kohdallaan. Malliston Rio de Janeiro -nimiset lempparipokat kuvautin nokallani Instrun pisteellä ja saatoin vihjaista ystävälliselle henkilökunnalle mahdollisesti pihistäväni kyseiset pokat heidän silmän välttäessä, sillä niin makeat nuo olivat! Väritys ja villi kuosi sopivat super hyvin mun simppeliin asuun. Näyttävät kehykset tulevat mielestäni parhaiten esiin yksinkertaista taustaa vasten, näin printti ei riitele vaatteiden tai muiden asusteiden kanssa turhaan. Mä näen niin itseni kaiken maailman pokahärpäkkeet nenälläni ikänäön yllättäessä ja olen satavarma siitä, että jokaiseen asuun (tai ainakin joka toiseen!) on sitten kyllä oltava mätsäävät lasit, haha.

Ja hei, tässäpä ilouutinen brillien tai arskojen ystäville: mainitsemalla FUZION oston yhteydessä Instrumentariumissa tippuu loppusummasta 25 % pois! Postauksen linkkien kautta pääset kurkistelemaan mallistoja tarkemmin ja ihastumaan kevään ja kesän uutuuksiin.

Postauksen kuvat: Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

5 comments:

 1. Vitsit noi räväkät pokat sopii sulle hyvin, itse en jostain syystä varmaan ensiksi olisi sulle noin räväköitä ehdottanut (vaikka sun arskalasivillin tiedänkin. ;) ), mut näyttää makeelta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitti! Mitä räväkämmät, sen paremmat mulle. ;) Hei olipas kiva nähdä eilen. <3 Kivaa viikkaria :)

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiMay 14, 2016 at 1:13 AM

  Wow! Saadaanko me lisää todistusaineistoa erilaisista laseista sun kasvoillasi?

  Mä hankin ekat silmälasini vajaat kolme vuotta sitten (olisi varmaan pitänyt hommata ne jo aiemmin, ihan turhaan viivyttelin näöntarkastusta). Nykyään tykkään käyttää laseja melkeinpä koko ajan paitsi urheillessa. Työni puolesta istun koneella niin paljon. Mulla on käytössäni kahdet lasit puhtaasti vaihtelun vuoksi: toiset ovat paksukehyksiset suorakaiteen malliset ja toiset hieman sirommat ja pyöreämmät. Molemmat ovat väritykseltään kuitenkin varsin neutraalit. Lasit linsseineen ovat ylipäätään sen verran hintavia, että en ole ainakaan toistaiseksi lähtenyt irrottelemaan niiden kanssa. Ehkä vielä rohkaistun... Tän kevään ykkösprojektini on kuitenkin saada vaihdettua mun rakkaisiin Tom Fordin arskoihini linssit vahvuuksilla. Mä oon puolestani tässä suhteessa sitä kastia, että mulla ei oo monia laseja, mutta voin sijoittaa yksiin pokiin helposti useamman satasen. Ja käytänkin niitä samoja sitten pitkään.

  Hyvää viikoloppua! Mites muuten on: seuraatko euroviisuja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei ainakaan lähiaikoina, toivottavasti. :D Ehkä meen joku kerta muuten vaan mallailemaan erilaisia pokia omaks ilokseni ja kuvaan samalla tänne tavaraa, haha...

   Ymmärrän tuon, että kun sijoittaa ison rahan rilleihin kiinni, tahtoo pelata varman päälle, makes sense. :)

   No en kyllä seuraa, mulla on yks kaveri joka oli ennen ihan hullu ev-fanaatikko ja joskus sen viisu-manialle naureskelin, kun ei tosiaan ole yhtään oma juttu. :) Entäs itse? Ja sitä samaa, nyt jo tosin melkein ma taas. :D

   Delete
  2. Valkoinen tähdikkiMay 15, 2016 at 10:14 PM

   Heh! Ajattelin toiveikkaana, että olisit saattanut napata useammista pokista kuvia tuolla samaisella reissulla. :)

   Euroviisut tulee katsottua joka vuosi, mutta ei mua sentään fanaattiseksi voi kutsua. ;) Hauskaa viihdettä, varsinkin ystäväporukan viisuvalvojaisten merkeissä. Sopivasti kreisiä seurattavaa omalla porukalla!

   Lukaisin muuten samalla jo tuon sun seuraavan postauksesi.. Toivottavasti sun miehesi silmä paranee pian! Parempaa alkavaa viikkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)