-->

Classic smokey eye

Jun 17, 2016

Moiccu, kamut! Kuten hetki sitten täällä päivittelin, taas on koko viikko hujahtanut ohitse ja perjantai on täällä. En valita, sillä viikkoon on taas mahtunut ohjelmaa vaikka muille jakaa. Huomenna saamme miehen kanssa laatuaikaa kahdestaan, lasten suunnatessa yökylään mummilaan. Se tulee totisesti tarpeeseen, sillä en muista milloin likat olisivat viimeksi olleet yön poissa kotoota. Ajattelin tehdä myös hieman rästihommia pois mieltäni vaivaamasta, jotta saan aloittaa ensi viikon kivalla fiiliksellä.

Tänään kurkataan kuvat mulle hyvin tyypillisestä juhlameikistä, yläluomelle painottuvasta smokey eyesta neutraalein beigen ja harmaan sävyin. Olen vuosien varrella vaihtanut glitterin kimaltavat ja sateenkaaren väreissä loistavat bilemeikit tällaisiin tylsiin, mutta aina niin toimiviin setteihin.

Meikin paino on vahvassa luomivärillä pehmennetyssä rajauksessa, jonka häivytän aavistuksen yli silmän ulkonurkan kissamaisen efektin luomiseksi. Neutraaleja sävyjä käyttäessä meikistä voi huoletta tehdä vahvan, ilman pelkoa siitä että lopputulos näyttäisi halvalta millään muotoa. Juhliin tykkään aina laittaa ekstraripsiä tuomaan katseeseen syvyyttä, ja tällä kertaa leikkasin 2/3 keskipitkistä ripsinauhoista ja liimasin ne ripsirajaan. Käytän fiiliksen mukaan myös irtotupsuja, mutta nämä nauhanpätkät on niin helppo ja nopea kiinnittää, että koin ne viimeksi parhaaksi vaihtoehdoksi.

Tykkään tehdä juhlameikin pohjasta kestävän, mutta kestävän pohjan ei tarvitse tarkoittaa kakkumaista maskia kasvoilla, vaan kuten kuvistakin näkee, pienillä kikoilla siihen saa loihdittua hempeän hehkun. Kokeilin ensi kertaa varjostusten ja korostusten tekemistä nestemäisillä tuoteilla ja pidinkin pohjasta tosi paljon. Se pysyi myös täysin virheettömänä koko illan ja yön.

Tämä meikki toimii periaatteessa minkä muotoisille silmille tahansa, kunhan sen painopistettä muuttaa luomen mallin mukaan. Tumman silmämeikin rinnalle yhdistän lähes aina vaaleat nude-huulet, ja tuo huulilla näkyvä kaunis ruskeapohjainen kiilto on halpismerkki Esssecen valikoimista.

Ostin pari viikkoa sitten pienen kasan merkin tuotteita testiin, koska viimein lähi-Tokmannille oli ilmestynyt Essencen tiski! Tunnustan kyräilleeni läpi jokaisen vastaan tulleen Tokmannin tiskin toivossa, mutta vasta nyt tärppäsi. Olen kuullut tosi paljon kehuja tuotteista, enkä kyllä pettyny moneenkaan kymmenestä ostamastani tuotteesta. Nämä paksut ja kermaiset Liquid Lipstickit olivat aivan ihania ja huulilla tosi kestäviä. Omani on sävy 03, Almost real. Hinta oli muistaakseni jotain kolmen euron kieppeillä, eli todella huokea. Nämä nestemäiset huulipunat muistuttivat Maybellinen Color Elixir Lip Laquereita niin koostumukseltaan kuin pakkaukseltaankin. Jos siis pidit niistä, niin pidät takuuvarmasti myös tästä Essencen edullisemmasta versiosta.

Onko Essence teille tuttu merkki? Loistavaa viikkaria, palataan asiaan vielä viikon lopulla!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

6 comments:

 1. Essence ei ole tuttu, mutta kiitos vinkistä! Näyttää tosi kauniilta tuo meikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollos hyvä! Merkin valikoimat ovat Suomessa suht pienet, mutta netistä löytyy vaikka mitä. Ja hinnat ovat hurjan alhaiset. :) Eli huoletta voi kokeilla, vaikka kaikki ostokset eivät osoittautuisikaan napeiksi. Kivaa viikkaria!

   Delete
 2. Todella kaunis meikki. <3 Mä just ke katselin Essencen meikkejä Tokmannilla, mutta sinne jäi, joku hankaa, ettei ne ole mun juttu. :D

  ReplyDelete
 3. Argh, vihaan noita "vienoja pusuhuulia". Mikä siinä on kun kaikki poseeraa nykyään huulet muka huomaamattomasti töröllään?!?

  ReplyDelete
 4. Haha, voi sua! :'D Mä en kyllä yrittänyt olla viehko millään muotoa, osaisinkohan edes? ;) Perus ducklips, ootko kuullut? Ilmaseks suuremman näköiset huulet kuviin, ni ei tarvii filttereitä/täytettä piikittää. :D Kandee pysytellä pois myös Instagramista, kun siellä noita ducklipsejä hiipii satavarmasti eikä edes salakavalasti silmille joka hetki. Pus ja kivaa viikkaria! :)

  ReplyDelete
 5. Haha, voi sua! :'D Mä en kyllä yrittänyt olla viehko millään muotoa, osaisinkohan edes? ;) Perus ducklips, ootko kuullut? Ilmaseks suuremman näköiset huulet kuviin, ni ei tarvii filttereitä/täytettä piikittää. :D Kandee pysytellä pois myös Instagramista, kun siellä noita ducklipsejä hiipii satavarmasti eikä edes salakavalasti silmille joka hetki. Pus ja kivaa viikkaria! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)