-->

Lederhosen

Jun 22, 2016

Kuuman ja aurinkoisen päivän kunniaksi tuuttaan eetteriin muutaman räpsyn taannoisesta nahkahousujen ympärille koostusta asusta, joka kuvattiin hauskassa paikassa. Piipahdimme nimittäin koko perheen voimin kauniissa Marketanpuistossa, josta löytyi kauniiden puutarhaideoiden lisäksi myös runsaasti tekemistä lapsille. Runsaalla tarkoitan hyvin varusteltuja puistovempeleitä, joita löytyi niin suuremmille kuin pienemmillekin.

Asukuvien otto osoittautui varsin haastavaksi puuhaksi puuskittaisen tuulen ja on-offilla paistaneen auringon vuoksi, eivätkä ympärillä pyörineet pikkulikkamme ainakaan helpottaneet asiaa... Siksi kelpuutinkin julkaisuun asti vain kolme kuvaa, mutta eiköhän noistakin nyt saa edes jonkinlaisen idean asusta.Mustat löysänmalliset tekonahkapöksyt ovat tosi mukavat jalassa ja sopivat lähes kaiken kanssa. Farkkupaita on tuttu ja turvallinen vaihtoehto silloin kun ei jaksa paneutua pukeutumiseen sen enempää, ja Cubuksen kevään valikoimista peräisin oleva rento ja ohut trenssi slimmaa ilmettä ihanasti. Jättiveska on aina tarpeen lasten kanssa liikkuessa, ja oltuamme liikenteessä autolla, oli helppo valita mukaan olalla kannettava malli ainaisen crossbodyn sijaan.

Asu oli nyrpeästä ilmeestä mielestäni oikein mallikas arkilookiksi, vai mitä sanotte? Ja hei, jos muuten kaipaatte asuinspistä tai muotitärppejä noin yleensäkin, suosittelen kurkkaamaan Instrumentariumin TrendWalk-sivuston, joka tarjoaa kattavan tarjoilun ideoita niin aurinkolasitrendeistä kauden kuumimpiin värivalintoihin. Itse jäin ihailemaan pitkäksi toviksi Guccin sekopäisen kauniita catwalk-kuvia, joiden väriloisto melkein sokaisi! Villit kukkakuosit ja jalokivivärit inspiroivat hulluun ja leikkisään kesäpukeutumiseen, jossa valkoinen ei ole värien kuningatar.*CUBUS soft trench | H&M leather pants | ADIDAS sneakers (here and here) |
TOSHI bag | BESO Helsinki bracelet | VEROMODA denim shirt | CHANEL earrings

*giftedOnko teillä muuten jo juhannussuunnitelmat selvinä? Me taidetaan tänä vuonna viettää jussia kaupungissa perhepiirissä, mutta onneksi saareen ja kesäpaikkaan pääsee myöhemminkin kesällä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)