-->

Mitä kuuluu? Kiitos, hyvää.

Jun 4, 2016

Arvatkaapa kuinka monta kertaa olisi tehnyt mieli tänne blogin puolelle tällä viikolla? Ollakseni täysin rehellinen, alkuviikosta se ei tullut maanantain postauksen jälkeen edes mieleen, mutta sen jälkeen olen haikaillut homman pariin monesti. Aika on ollut kortilla, koska asetin viikon prioriteetiksi viime viikonlopun univajeesta ja stressistä toipumisen, ja siinä mainiosti onnistuinkin. Ja sen tehtyäni havaitsinkin olevan aika alkaa suunnitella kuopuksen synttärijuhlia. Tarjoiluiden miettiminen vajaalle neljällekymmenelle hengelle on suht haastavaa, etenkin kun messissä on vegaanin lisäksi allergioita maidosta ja kananmunasta aina vehnään asti... Aluksi väsyneenä meinasi toivo loppua ja saatiinkin hauskaa keskustelua aikaan mun oman FB:n puolella kysellessäni kavereilta vinkkejä tarjoiluihin. Parhaana pidin ehkä kuorittuja ilmapalloja ja jääpaloja, itse mietin myös pölyä ja styroksia. Tämä on niin tätä, itsekin joudun aina tarkastamaan juhlissa tarjoilut merenelävien ja banaanin varalta, jos en tahdo viettää paardeja allergiakohtauksen kourissa.

Sain kuin sainkin hommattua syötävää ihan jokaiselle ja huhkin eilen jo nelisen tuntia paardejen eteen, ja homma jatkuu vielä tänään tarjoilujen kanssa. Just juteltiin mun mamman kanssa siitä kuinka lastenkutsujen järkkäämiseen saa helposti kulumaan reippaan työpäivän verran aikaa, vähintäänkin. Enkä edes tee juuri mitään itse alusta asti, aikamoista! Joka tapauksessa odotan jo kovasti iltapäivän juhlia, on ihana nähdä perhettä ja ystäviä, ja kuopuksen riemu ja odotus on ihan käsinkosketeltavissa. Niin suloista.Viimeinen konsultaatioaika mut leikkaavan kirurgin kanssa ennen elokuun leikkausta antoi pitkään kaivattua buustia kunnosta huolehtimiseen, ja niin toisaalta teki ihana kesäkin; kesäisin mun tekee aina automaattisesti mieli syödä kevyemmin ja terveellisemmin. Tiedä sitten johtuuko se viime viikkojen kuumuudesta vai mistä, mutta mielitekoja ovat aiheuttaneet herkkujen sijaan kaikki tuore ja raikas, kuten aamiaslautaseltani saattaa huomata. "Hyvin" syöminen ei siis ole hetkeen tuottanut mitään ongelmia, sillä leikkausta parempaa motivaattoria saa hakea. Olen myös kunnostautunut kotijumpan kanssa ja hankin tovi sitten nilkkapainot tuomaan erityisesti alakroppatreeniin lisäpuhtia. Homma todella toimii, pepe ja reidet ovat nimittäin edelleenkin täysin tukossa edellisen treenin jäljiltä, auts!

Nyt nautin vielä hetken hyvästä kahvista tässä sohvalla, ja riennän sitten juhlavalmisteluiden pariin. Nauttikaa ihanasta viikonlopusta, palataan asiaan seuraavalla kerralla taas hieman tähdellisemmän asian kanssa.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

4 comments:

 1. Nilkkapainot ovat ihan loistavat, suosittelen myös shape.fi sivustoa, jos kotijumppa kiinnostaa. Mulla on ollut nyt yli 2 vuotta shape, ja teen sieltä usein kaksikin jumppaa just painojen kanssa. Yritetään nähdä pian, jooko?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitti vinkistä, pitää käydä illalla kurkkaamassa! :) Ehdottomasti, mailasinkin just sulle. <3

   Delete
 2. <3 Että tarjosit muutakin kuin h2o:ta? ;) Parempaa uutta viikkoa Taru ja jaksamista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo pelkkiä jääpaloja ja pölyä... :D Kiitos, sitä samaa sinne! :) <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)