-->

Robertin nahkatakki

Jun 19, 2016

Olin jo kirppiskiekan loppumetreillä, huomatessani erään äidin ja tyttären (?) pöydän rekillä makean oloisen mustan nahkarotsin. Olin katsellut erästä tyttären erikoista mekkoa, jonka ostinkin. Hiplasin myös takkia, ja kysäisin myyjiltä onko materiaali aitoa vai keinonahkaa, sillä pyrin ostamaan nykyään pääosin aitoa nahkaa ja välttämään keinonahkaa etenkin kengissä sekä laukuissa. Äiti vastasi hyvin varman oloisesti takin olevan keinonahkaa, ja vaikka se tuntuikin käsissäni suloisen pehmoiselta ja malli kauniilta, skippasin takin oston ja kävelin eteenpäin. En nimittäin löytänyt vuorista lainkaan materiaalilappua, josta asian olisi helposti voinut tarkistaa, enkä kirppiksellä haistanut nahan tuoksua takin pinnassa lainkaan. Takin hinnaksi mainittiin aluksi neljä euroa, mutta hyvin pikaisesti se putosi kolmeen euroon, koska emmin ostoksen kanssa. Mainitsin myyjille että oli takki sitten aitoa nahkaa tai ei, hinta siinä on ainakin kohdallaan.
Kiersin nopeasti läpi kirppiksen loput pöydät ja palasin samaa tietä takaisin, ja jokin tuossa upeassa rotsissa vaan houkutti, joten pyysin saada sovittaa sitä päälleni. Malli oli päällä just niin siisti kuin olin kuvitellutkin; miesten rotsit kun tuppaavat istumaan naisen päälle hieman rennommin ja hartialinjakin roikkui juuri oikealla tavalla. Pähkin hetken asiaa ja tokaisin sitten tyttärelle että tämä tyyppi syö nyt sanansa ja ostaa takin, että ei kerrota kellekään sen olevan keinonahkaa.

Maksettuani takin suuntasin askeleeni kohti parkkipaikkaa ja autoa, ja jostain syystä sain päähäni vielä kaivella hieman takin vuoria. Löysin tarkemman tarkastelun tuloksena saumaan jemmatun vetoketjullisen povitaskun, jonka sisältä paljastui se kaipaamani materiaalilappu. Ja arvatkaa mitä siinä luki? Genuine leather. 


Similar leather jackets | Samantyylisiä nahkatakkeja HERE | HERE | HERE | HERE
HERE | HERE | HERE | HEREVoi sitä riemua minkä tämä löytö mussa aiheuttikaan, löytää nyt täydellisen upea nahkatakki kolmella eurolla! Tämä pidempi ja löysempi malli pääsee varmasti yhtä useasti päälleni kuin vanha lyhyempi ja kapempi biker-takkinikin, ja mikäs sen mukavampaa kuin että kaksi mustaa nahkatakkiani ovat aivan eri malliset. Paneuduin kotona hartaasti takin huoltoon, ja näytettyäni sille nahanpuhdistusaineen lisäksi myös nahkamaalia kevyesti kaikkein kuluneimpiin kohtiin, on se entistäkin ehompi.

Kuka onkaan otsikon Robert? No takin edellinen omistaja tietysti. Mysteeriksi jää oliko kyseessä myyjättärien veli, isä tai vaikka ex-poikaystävä, mutta varmaa on se, että Robertin nahkatakki sai mun luota arvoisensa rakastavan kodin.

Kuuluuko nahkatakki teidän vaatekaapin kulmakiviin? Mainiota sunnuntaita teille, ja kuulemiin ensi viikon puolella!

Linkit mainoslinkkejä.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.


6 comments:

 1. No huh, mikä löytö. Melkein ilmainen. :o Todellakin kuuluu, kuljen omassani syksyt ja keväät, en oikeastaan käytä muita takkeja ollenkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä, oon aivan täpinöissäni tästä!! :D <3 Mulla on muitakin rotseja käytössä, mutta nahkikset on kyllä spessuja. :) Ihanaa viikkoa.

   Delete
 2. Ihana! Mä en koskaan tee kirpparilöytöjä, byääää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tää oli upea löytö. :) Sä ehkä vaan käyt väärillä kirpuilla? ;)

   Delete
 3. On kyllä nyt käynyt sulla tuuri! Omani olen ostanut uutena: https://www.nahka-albert.fi/naisten-takit/nahkatakki-nahkarotsi-taranaki-p-77.html Ja kyllä taitaa naisten nahkatakki tuokin olla koska rintojen kohdalla ommel. Ei että sillä mitään väliä olisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tosi hyvä onni oli matkassa. :) Ja arvaapa, luulen itse samaa, sillä löysin niskasta pienen kokolapun naisten koossa. Taitaa ollakin Robert käyttänyt naisten rotsia! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)