-->

DIY Pompom-sandaalit

Jul 17, 2016

Tämä diy on odottanut tekijäänsä jo pitkän tovin, mutta vasta eilen ehdin vihdoin toteuttamaan sen lasten oltua mummilassa yökylässä. Olen haaveillut Instassa ja Pinterestissä silmille alituiseen hyppivistä suloistakin suloisemmista pompom-sandaaleista jo pitkään, ja tajuttuani etten koskaan mitä luultavimmin tule enää käyttämään lakkiaisiini vuonna 2002 hankittua kermanvalkoista nahkasandaaliparia sellaisenaan, sai idea siivet.Malli on edelleen varsin ajankohtainen nirunaruineen, vaikkakin korko on suht erikoisen muotoinen. Tosin tällä hetkellä oudot korot ovat myös pinnalla, joten senkin puolesta tämä neljätoista vuotta vanha sandaalipari on edelleen ihan ajan hermolla.

Siitä se sitten lähti, ja suorastaan syöksähdin kohti diy-materiaalivarastoani eilen, kirjavat ja pehmoiset pompomit mielessäni. Värimaailman tahdoin pitää suht selkeäni, ja valikoin sinisen rinnalle kahta eri punaisen sävyä. Sitten pikaliimatuubi käteen ja sommittelemaan! Sommitteluun meni pidempään kuin itse touhuun, ja uudet sandaalini olivat käyttövalmiit reilussa varttitunnissa. Helppoa kuin heinänteko, sanon minä.
Hassunkuriset sandaalit ajattelin pukea revittyjen farkkujen rinnalle kesäkatuja ilostuttamaan. Mitä pidit uusimmasta diy:stäni?

P.S. Rannekoruarvonta on edelleen käynnissä täällä! 

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

12 comments:

 1. Voi apua, miten söopöt näistä tuli! Aivan ihana idea ja ihan täydellinen toteutus, tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kaunis! Mustakin diy onnistui ja oli vielä tosi helppo sellainen. :) Nyt vaan äkkiä söpöläiset jalkaan asti! :D

   Delete
 2. Ei vitsit miten hienoooooot!! :D Noitten pom pomien väri valinta on ihan 5/5, näyttää niin hyvälle rusketuksen kaverina. Huh, mulla tekee nyt mieli testata tätäkin tapaa.. Pitää kai mettästää vielä toiset popot jostain ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, mäkin diggaan kyllä! :) Heeh, jotkut hyvät kirppislöydöt vaan uuteen tuunaukseen heti. :D

   Delete
 3. Valkoinen tähdikkiJuly 23, 2016 at 12:43 AM

  Ihanan kreisit! Farkkujen kanssa varmasti just sopiva yhdistelmä... eli asukuvia odotellessa! Terkut samalla toiselta puolelta maapalloa - uskollisesti lueskelen blogiasi myös täältä käsin. <3

  ReplyDelete
 4. Aika söpöset, mulle tuli vähän sellaiset makuuhuonevibat. :) Hauska idea ehdottomasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, haha, että nauratti toi makkari-kommentti! :'D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)