-->

Pink is a state of mind

Jul 15, 2016

Moicculi, täällä taas! Vasta hetki sitten kirjoittelin teille monimutkaisesta suhteestani pinkkiin väriin, ja kas, mitä löytyikään päältäni viikon alussa? Pinkki paita. Olen kai jotenkin pimahtanut näin kesän tultua... Homman nimi on se, että tuo sähäkkä väri on aina ällöttänyt mua, koska yhdistän sen automaattisesti Barbie-nukkeihin ja värin väärinkäyttäjiin, jotka verhoutuvat siihen päästä varpaisiin, ja vielä mieluiten glitterillä kuorrutettuna. Edellä mainittu yhdistelmä aiheuttaa päänsärkyä myös tyttölasten yllä nähtynä, joten olenkin aika tyytyväinen siihen, että kaikkien kolmivuotiaiden ja sitä vanhempien pikkulikkojen suuren idolin, Elsa-prinsessan, rimssunramssu-puku on sininen.

Pinkki on myös liian naisellinen makuuni, mutta värin räväkkyys sen sijaan ei pelota, vaan enemmänkin kiehtoo. Koen myös pinkin yhdistämisen muihin väreihin tosi vaikeaksi, ja vaikka musta menee periaatteessa kaiken kanssa kimppaan, on se mielestäni hiinä ja hiinä pinkin rinnalla... Yhdistelmä on silmääni jotenkin kova, mutta näissä kuvissa asu silti toimii. En edelleenkään pysty käyttämään pinkkiä ilman pienoista kiermurtelua, enkä tiedä tuleeko sellaista päivää, jolloin mut näkisi kokopinkissä mekossa ihmisten ilmoilla. Se jääköön nähtäväksi!
Kuvat napattiin leppeän kesäillan valossa Iisalmessa, jonne huristelimme perheen kesken moikkaamaan mummiani alkuviikosta. Faijani vei pikkulikat rantaan keinumaan, joten tuuppasin kameran miehen käteen ja menin seisoskelemaan keskelle tietä, tuon kauniin koulun eteen. Oli tosi hauska fiilis ottaa kuvia keskellä hiljaista pikkukaupunkia, jossa olen pyörinyt lapsena pikkuveikan kanssa lukuisia kertoja.

Reissu jatkui Iisalmesta Jyväskylään yhdeksi yöksi, mistä kuulette vielä lisää omassa postauksessaan. Oman postauksen ansaitsee myös ihana Tertin kartano, jossa poikkesimme puolimatkassa Iisalmeen lounaalla koko sakki. Tein kartanon pihapiirissä sijaitsevasta secondhand-myymälästä myös hauskan löydön, joka näkynee asukuvissa jossain välissä.
FILIPPA K shirt | ZARA pants | SECONDHAND ballet flats | SNÖ OF SWEDEN hoops
ALEXANDER WANG bag | BESO HELSINKI bracelets | RAYBAN shades

 Kuullaan viikonloppuna taas, mukavaa perjantaita kaikille sateesta huolimatta! P.S Muistakaapa osallistua kivaan BESO Helsinki rannekoruarvontaan. 

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram. 

2 comments:

  1. Kaunis paita! Itselläni on taas päivänvastainen suhtautuminen pinkkiin, rakastan sitä ha mielelläni tyttöjänikin siihen puen! :D Mielenkiinnolla odotan mitä nostat rakkaasta kotikaupungistani Jkylästä esille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti. Monihan siitä tykkääkin, mä olen aina ollut pinkki-allergikko, ihan skidistä asti. En koskaan käyttänyt väriä lapsenakaan! :D Tytöillä on jonkun verran pinkkiä kaapissaan, mutten koskaan pue heitä pelkkään pinkkiin, yööök... :'D Jyskylässä en kantanut kameraa juurikaan mukana sateen vuoksi, että enempi kyllä keskitytään hotelliin. Mutta oli kyllä niin viehättävä kaupunkin, mitä nyt keskustan perusteella osaan sanoa! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)