-->

Scandic Rosendahl Tampere

Jul 5, 2016

Mainiota heinäkuun alkua, kamut! Arvatkaapa missä me piipahdettiin viime viikonloppuna ihan ex tempore koko perheen voimin? No Tampereella tietty! Tuo kaunis ja viehättävä kaupunki ei ollut mulle kovinkaan tuttu entuudestaan, ja se valikoitui visiitin kohteeksi oikeastaan ihan sattumalta. Onneksi niin.

Pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon perjantaina aamupäivästä ja huristimme suut messingillä matkaan. Tukikohtanamme oli toimiva Scandic Rosendahl vuorokauden ajan, hurmaava järvenrantahotelli pienen matkan päässä Tampereen keskustasta, Pyynikin upeassa järvimaisemassa. Koska kyseinen hotellikaan ei ollut mulle tuttu entuudestaan, ei mulla oikeastaan ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia sen suhteen, mutta myönnän olleeni täysin myyty viimeistään siinä vaiheessa kun pääsimme kurkkaamaan ylimmässä kerroksessa sijainneen huoneemme hengästyttävän upeaa näköalaa. Verhoja ei meinannut viitsiä sulkea lainkaan edes yöksi, mutta kaksi pienintä matkaseuralaista järjestivät illalla nukkumaanmenoaikaan sellaisen maailmanluokan shown, että huone oli lopulta pimennettävä täysin ja upea maisema jäi pimentoon seuraavaan aamuun asti.

Sen lisäksi että Rosendahl sijaitsee upeassa miljöössä ja kätevästi aivan Tampereen keskustan ja Särkänniemen lähellä, ei tekemisestä tule pulaa pientenkään kanssa. Aulasta löytyi leluja pursuava leikkihuone lastenohjelmineen, ja pääsivätpä pikkaraiset tutustumaan myös Sigge-Siiliin, Scandicin omaan maskottiin. Esikoinen ymmärsi jo karsastaa tätä asiaan kuuluvasti, mutta kuopus pyöri haltioissaan Siggen ympärillä ja syöksyi jopa halaamaan!

Perjantain matkan pölyt karistettiin yhdessä hotellin ihanalla allasosastolla, josta löytyi aikuisten altaan lisäksi myös lastenallas, jonka vesi oli fiksusti sen verran lämmintä, etteivät pienten huulet alkaneet heti sinertää. Altaalta siirryimme pienen huilin päälle hotellin omaan ravintolaan nauttimaan suussa sulavan illallisen, ja ihme ja kumma, lapsetkin jaksoivat istua nätisti lähes koko aterian läpi, vaikka takana olikin pitkä ja tapahtumarikas päivä vieraassa ympäristössä.

Itse arvelin toiveikkaana heidän simahtavan heti sängyn nähtyään, mutta kuinka väärässä olinkaan... Neidit reuhasivat vielä reippaasti pari tuntia sänkyyn laitoin jälkeen toistensa ja pehmolelujensa kimpussa maaninen kiilto silmissään, emmekä saaneet heitä miehen kanssa kuriin sitten millään. Väsy vei lopulta voiton reuhapelleistä, ja heräsin vasta nukahdettuani vielä kertaalleen kuopuksen kömpiessä viereeni ensin ärisemään ennen lopullista sammumistaan.

Tapahtumarikkaan loppuillan ja rikkonaisen yön jälkeen oli ihana avata verhot ja heräillä pikkuhiljaa uuteen aamuun rauhoittavaa järvimaisemaa tuijotellen. Hotelleissa yöpymisen yksi kohokohta on tietty aina hotelliaamiainen, jonka eteen ei tarvitse laittaa tikkua ristiin itse, hah. Riittää kun saa itsensä ja lapset puettua, ja suuntaa sitten sokkona hyvien tuoksujen perään. Tsekkattuamme itsemme ulos hotellista kurvasimme viereiseen Särkänniemeen satojen muiden kanssa, ja ihastelimme neitien puhdasta riemua heidän ajaessaan Possujunalla ja Leppäkertuilla. Myös Angry Birds -leikkipuisto ihastutti, vaikka esikoinen eksyikin korkean putken huipulle niin, että isin piti hakea hänet sieltä alas. Miehen päästyä ryömimään huipulle asti olikin näppärä ja vikkelä esikoinen jo takaisin maanpinnalla... Sitä sitten naureskeltiin porukalla.

Totesimme tällaisen reilun vuorokaudenkin reissun pidentäneen viikonloppua maagisesti päivillä, etenkin kun kotiin palatessa oli vasta lauantai, eikä sunnuntai. Miehen yksittäisistä lomapäivistä innostuneena suunnittelemme jo seuraavaa kotimaan reissua koko perheen kesken aivan lähiviikoille, sen verran ihania muistoja tästä matkasta jäi!

Kiitos vielä kertaalleen Scandic Rosendahlin ystävälliselle ja palvelualttiille henkilökunnalle, luonanne oli ilo yöpyä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Rosendahliin, mikäli liikutte Tampereen suunnalla. Sijainti on mainio; aivan Treen palveluiden äärellä, mutta silti kuin maalla. Hotellin alaparkkipaikan alla aukeaa upea puisto suihkulähteineen päivineen, ja hiekkaranta tenniskenttineen löytyy aivan vierestä.

Psst, suihkulähteistä puheenollen, palataan ihan pian eräisiin asukuviin Tampereelta. Kivaa viikkoa ja kuulemiin!

Postaus tehty yhteistyössä Scandic Rosendahlin kanssa.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram. 

2 comments:

  1. Tampere. <3 Rosendahl on kyllä kaunis ja aamiainen hyvä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli niin kiva tutustua Tampesteriin! Menen uudelleenkin, ja hotla oli <3 :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)