-->

Sprinkle sprinkle little fountain

Jul 10, 2016

Sunnuntaita, arvon naisväki. Olen nyt tehnyt jonkun uutteruus-enkan blogin kanssa tällä viikolla, tämä on nimittäin jo neljäs postaus, ohhoh. Jotenkin tätä asiaa oli tällä viikolla ihan hurjasti, eikä tekeminen tuottanut ongelmia. Sitä kuuluisaa inspistä on riittänyt niin korujen tekemiseen, liikkumiseen kuin tähänkin. Hyvä viikko takana!

Nyt niihin asukuviin, jotka lupasin alkuviikosta. Kuvat otettiin aivan täydellisen valon vallitessa herkän kauniin suihkulähteen äärellä, joka löytyi yllätyksenä Tampereen hotellimme lähellä olevasta pienestä puistosta. Paikka oli kuin jostain sadusta suihkulähdettä ympäröivine pensaineen ja istuimmekin kauniin näyn äärellä tovin jos toisenkin (lue: tytöt yrittivät kurotella lähteeseen ja me miehen kanssa estää heitä putoamasta sinne). Ja vaikka yleensä vierastankin kovin vihreitä ja vehreitä kuvauspaikkoja, tiesin heti suihkulähteen nähtyäni että nyt ne fotot napataan juuri tässä, jumpsuitin levottomasta kukkakuosista huolimatta.

Jumpsuit, eli tuttavallisemmin jumppis tai haalarska, on jälleen yksi pisara kirpputorilöytömeressäni. Tämä kaunotar vaati tosin osakseen hieman normaalia enemmän tuunausta, sillä se oli ostettaessa arviolta kokoa 48. Ja vaikka joskus ennen maailman aikaan olisikin täyttänyt haalarin tuossakin koossa, on nykyinen olemukseni kuitenkin hieman kapoisempi. Surauttelin sitten sen kummemmin mittailematta haalarin monesta saumasta muutamaa kokoa pienemmäksi, mutten ole aivan tyytyväinen haara-sauman istuvuuteen, joten vaate on otettava uuteen käsittelyyn pian jottei näytä siltä, että housussa on jotain ylimääräistä...

Kuosi on mielestäni sanalla sanoen huikea; tarpeeksi kreisi, mutta silti simppeli, ja kukkasetkin ovat tismalleen oikeanlaisia. Näin erikoinen vaate vaatii mun makuun aika simppelit assat kaverikseen, joten muun asun valkkasin haalarin ehdoilla. Farkkutakki on sekin kirpulta ja sandaalit muutaman kesän takaa. Suurempi Chanel sai väistyä tämän pikkuruisen söpöliinin tieltä vajaa kuukausi sitten, tajutessani ettei se oikein pääse ulkoilemaan tarpeeksi hassun kokonsa vuoksi. Se oli käyttööni liian suuri juhlissa, ja hieman liian pieni arkena, koska järkkärin objektiivi ei oikein ottanut mahtuakseen sen sisälle. Laukku löysi onnekseni hyvän kodin nopeasti ja tämä pieni tilaihme on palvellut mua todella hyvin ihan arjessakin.SECONDHAND jumpsuit, similar HERE, HERE and HERE | H&M sandals, similar HERE
H&M jeans jacket, similar HERE and HERE
BESO Helsinki bracelets | QUAY sunnies | CHANEL bag Kuvissa on musta hauska tunnelma ja aito hymykin irtosi tällä kertaa kuin itsestään. Joskus asukuvat kuvaavat melkein itse itsensä, kuten tällä kertaa kävi. Kurkatkaapa muuten edellisen postauksen rannekoruarvonta, jos ette sitä vielä huomanneet.

Mukavaa sunnuntain jatkoa, vi hörs!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram. 

6 comments:

 1. Todella kaunis kangas tuossa haalarissa. <3

  ReplyDelete
 2. No nyt on tutut maisemat, meidän vanha Tampereen koti oli tuossa ihan vieressä - voihan haikeus! Ihana haalari ja sä nyt oot aina niin hot <3 Kivaa viikkoa mussu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, ihanilla nurkilla ootte sit asuneet tuolla! <3 :) Haha, kiitti, muru. Kivaa viikkaria sulle.

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)