-->

Cool kid

Sep 21, 2016

Jakaudutaan usein perheen kanssa kahtia, jos likkojen meno tuntuu iltaisin tai viikonloppuisin kiihtyvän liian hurjaksi. Pikku naisten keskinäiseen suhteeseen mahtuu nimittäin sisarusrakkauden lisäksi myös tulisia riitoja, joissa tukka lähes pöllyää ja pienet kädet viuhuvat tiuhaan. Viime lauantaina olimme kaukaa viisaita ja mies hurautti ystävänsä luokse esikoisen kanssa, ja mä otin suunnan kohti Mankkaan Akselia kuopus mukanani. Tehtiin muutama kiva löytö ja ehdotin kerrankin vierailuvaatteissa liikenteessä olleelle kuopukselle asukuvien ottoa.
Hän pohti asiaa todella liikuttavasti hetken ja suostui sitten. Ja miten kivoja kuvia mä hänestä sainkaan! Pienten kanssa kuvaamisessa on sataprosenttisesti kyse ajoituksesta, ja meillä se meni tällä kertaa ihan nappiin. Neiti jaksoi poseerata kuvia varten yllättävänkin rauhallisesti, liekö mielessä ollut isin yleensä äidistä ottamat kuvat, joiden taltioimista pikkutyypit ovat seuranneet useammin kuin kerran. Kysyin session jälkeen josko hän suostuisi kameran eteen uudemmankin kerran, ja ilahduin suuresti myönteisestä vastauksesta. Esikoinen on nimittäin meillä ollut se linssilude tähän asti, mutta nyt näyttää aika kypsyneen myös kaksivuotiaan kohdalla. Myös omien kuvien katsominen siskon kanssa oli spesiaali juttu!

Neidin asu noudattaa aika lailla samaa linjan kuin äitinsäkin useinmiten, eli lähes koko asu on kierrätettynä hankittu. Prätkäbuutsit löytyvät kuopuksen lisäksi myös esikoiselta, ja neidit ovat näistä kengistä ihan erityisen ylpeitä. Suloinen karvarotsi on esikoiselta peritty, ja tuubihuivin olen tehnyt aikuisten kaulaliinasta molemmille tytöille. Harmaa menee kaiken kanssa ja tuubihuivi on mallinsa puolesta toiminut pienillä mainiosti.
H&M faux fur and biker boots | EBAY beanie and dress | LINDEX leggins | DIY tube scarf


Mitä mieltä skidien asukuvista jatkossa, jes vai nou? Itse ihastuin puuhaan siinä määrin, että varmasti näitäkin tulee blogissa vastaisuudessa näkymään.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)