-->

FOR SALE: Alexander Wang Brenda bag

Sep 5, 2016

Maanantaita, arvon väki! Syksy saa mussa aikaan tinkimättömän tarpeen karsia kaapeista pois kaikkea turhaa, ja koska en leikkauksen vuoksi pääse vielä kunnolla kiinni vaatekaappini sisältöön, aloitin asusteista.

Vaikka tämä silloin tällöin asukuvissakin näkynyt Alexander Wangin Brenda-laukku on musta edelleen todella kaunis, jää se makuuni liian usein kaappiin seisomaan, koska tartun lähes aina sitä pienempään tai suurempaan laukkuun. Näin upea laukku ansaitsee rakastavan kodin, joten päätin laittaa sen myyntiin ja vinkata asiasta myös täällä blogissa.Laukun tarkat mitat ja tiedot löydät tämän linkin takaa. Brenda on näennäisestä koostaan huolimatta yksi tilavimpia pikkulaukkuja mitä tiedän, se vetää sisälleen jopa järkkärini vaihto-objektiiveineen! Laukun nahka on mielettömän pehmeää ja vetoketjut toimivat moitteettomasti. Oikeastaan ainoa käytön jälkin on laukun pohjan kulmissa oleva minimaalinen kuluma nahan pinnassa, sillä laukku on myös sisäpuolelta tahraton, tuoksuton ja ehjä.

Jos kiinnostuit laukusta, pyydä ihmeessä lisäkuvia s-postitse! Hinta on 220 e sisältäen postikulut Suomeen. Jos tahdot nähdä laukun in action, kurkkaa vaikka tämä linkki, jonka takana on runsaasti asukuvia kyseisen laukun kanssa.

EDIT: Laukku myyty!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)