-->

Kashmirvillaa kohtuuhintaan? Match made in Lidl

Sep 19, 2016

Päivän pro tip seuraa tässä: jos olet edelleen vailla sitä suloisen pehmoista ja ihanan lämmintä luottoneuletta syksyksi, kipaise äkkiä lähimpään Lidliin! Tuo kovaa ja kohinalla muodin pariin laajentava saksalaisketju on nimittäin tuonut tänään myymälöihinsä sataprosenttiset kashmirvillaneuleet sekä miehille että naisille, kolmessa kauniin harmonisessa sävyssä per sukupuoli.

Ja  se paras osa hommaa on tietysti hinta, eli karvan verran alle kyysikymppiä neuleelta. Kuulit oikein. Yleensä edes hippusen kashmiria sisältävistä neuleista saa maksaa reilusti yli satasen, joten kyseessä on todellinen diili mielestäni.Malleissa on luotettu klassikoihin: v-malliset ja loivat pääntiet sekä kauniisti istuvat mallit toimivat jokaisen malliselle kropalle ja materiaali on kertakaikkisen ihastuttavaa. Mars siis lähimpään Lidliin villapaitaostoksille, luulen nimittäin näiden neuleiden katoavan hyllyiltä alta aikayksikön!

Pus, palataan ylihuomenna asiaan taas! P.S. Lähdetkö ostoksille?

Neule saatu blogin kautta.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

6 comments:

 1. Siistiä! Haaveissa ois laadukas kashmirpaita, vähän mietityttää onko noi kovin laadukkaita ja miten tuotettuja :o Mutta kivaa, että tulee vähän helpommin kaikkien ostettaviksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lidlissähän on nuo erät, jotka toimitetaan kuhunkin pisteeseen, ja usein nykyään myydään loppuun melkein heti. Tuotantoketju oli käsittääkseni kashmirin osalta varsin esimerkillinen, heidän sivuiltaan saat varmasti lisätietoa vielä halutessasi. :)

   Delete
 2. Kävin ostamassa kaksi neuletta (klo 8.03 myymälässä) ja luulen, että ainakin täältä Hyvinkäältä loppuivat kaupasta jo ennen puoltapäivää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, loistavaa, juuri kuten yleensä tapahtuu Lidleissä kun tiedossa on jotain spesiaalimpaa herkkua! :D Olivat niin pehmoisia. :)

   Delete
 3. Huomasin juu paidat kun mainos kolahti postiluukusta. Harmi vain, että Lidlin vaatteiden koot lähtee aina siitä 36 ja kengät 37 :( nimim. 34 ja 36... Vieläpä kun Lidlissä nykyään on ihan pidettävän näköistä tavaraa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet muuten oikeassa, naistenkin kashmir-paita koot olivat reiluja. S vastasi enemmänkin M:ää jne. Toisaalta moni tykkää oversize-mallisesta paidasta, jonka saa tungettua kivasti housunkauluksesta sisään. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)