-->

Lace and leather with Tuija Pehkonen

Sep 17, 2016

Vähän nolottaa, on lauantai, ja mä ehdin blogiin vasta ensimmäistä kertaa tällä viikolla. On kyllä oikeasti ollut hoppuakin: kolme blogiin liittyvää tapahtumaa, yksi meikki- ja tukkakeikka sekä personal shoppaamista mammalleni. Viimeisin oli kyllä silkkaa hupia, sillä mä pidän muodista ja shoppaamisesta siinä määrin, että se on musta ihan yhtä kivaa riippumatta siitä kenelle ostetaan! Sitäpaitsi kiireettömän ajan vietto rakkaan maman kanssa on i h a n parasta.

Koska omia asuja ei juuri ole kuvailtu viime aikoina johtuen niiden yksitoikkoisuudesta (seksikkäät ja pököttävät tukivaatteet, you know...), otin tilaisuudesta vaarin ja kuvasin ihanan Tuijan gaala-asun eilen keikan päätteeksi ja jaan sen nyt tänne teidänkin iloksi.

Tuijan look eiliseen Glorian Fashion Show:n oli musta todella onnistunut; mekolta näyttävä kaksiosainen pitsiasu korkeine kauluksineen sai rouhean kontrastin mustasta nahasta ja mokasta. Juttelen Tuijan hiuksista ja meikistä teille vielä lisää omassa postauksessaan, mutta nekin sointuivat musta asuun upeasti. Palaan huomenna vielä syksyn meikkisuosikkeihin ja jaan tarkemmat kuvat Tuijan juhlameikistä täällä ensi viikolla.
H&M leather jacket, skirt and shirt | EFVA ATTLING ring | JIMMY CHOO pumps


Mieliala on ollut tällä viikolla todella korkealla ja suorastaan pursuan uusia ideoita! Olen miettinyt työnhakuhommien lisäksi myös oman toiminimen perustamista ja vaikka mitä muuta. Yrittäminen on pyörinyt mielessäni tasaisen epätasaisesti jo vuosia, ja ajattelin viimeinkin antaa sille mahdollisuuden, sillä uskoisin katuvani myöhemmin, jos en edes kokeile omia siipiäni tässä asiassa. Käytännön asioiden selvittäminen, pohjatyöt ja ideointi on sekoittanut pääni siinä määrin, että normiarjen ja tapahtumien lisäksi mieleen ei yksinkertaisesti ole mahtunut mitään muuta.

Toipuminen leikkauksesta on jatkunut yhtä kivasti edelleen, ja eilen yllätin itseni jopa lepäämästä sohvalta pitkän päivän päätteeksi. Laskeskelin siinä samalla miehelle nopeasti että se taisikin olla ensimmäinen kertani vaaka-asennossa ilman muita virikkeitä sitten leikkausviikon. Tästä voinee päätellä jotain aktiivisuustasostani... Olen siis äärimmäisen huono vain ottamaan rauhassa, ja laskenkin yleensä jo levoksi sen, että syön lounaan tai juon kahvin aloillani hömppää koneelta katsoen. Kroppa onnekseni kuitenkin kertoo viimeistään silloin, jos on tarve levätä ihan aikuisten oikeasti kuten eilen, ja nukuinkin viime yönä makeat yhdeksän ja puolen tunnin unet ja heräsin aamulla virkeänä ja hyvillä mielin.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin toivottelen teille ihanaa viikonloppua, kuullaan taas huomenna! P.S. Mitä tykkäsitte Tuija gaala-lookista? P.P.S. Otetaan huomenna myös NYX-paletin voittaja selville!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)