-->

Smashbox-lanseeraus

Sep 24, 2016

Ne ajat jolloin blogit täyttyivät itsetarkoituksellisista macaronsien kuvista ja skumppaposeerauksista taitavat olla auttamattomasti ohi, ja mäkin kirjoitan nykyään tapahtumista enää vain silloin kun koen todella olleeni mukana jossain uudessa, erilaisessa ja inspiroivassa. Juuri näin oli hoidettu kulttimeikkibrändi Smashboxin Suomen medialanseeraus: bloggaajat ja media saivat kutsun saapua brändin studiolle nakunaamalla ja tukka roikkuen, sillä edessä olisi täydellinen kaunistautumiskokemus hiuksineen ja meikkeineen.

Meikki oli toki pääosassa ja hiukseni kiharrettiin toiveestani pikavauhtia, ennen istahtamistani super mukavan Konradin tuoliin. Sain kuulla jokaiselta meikkitiimin jäseneltä kehuja ihoni kunnosta, saavuttuani paikalle ilman meikin hippustakaan. Kehut tuntuivat mukavilta, sillä panostan ihonhoitoon hulluna, ja vaikka mammanaamaan kuuluvatkin ikävänä"luontaisetuna" silmäpussit unen määrästä riippumatta, koen itsekin ihoni voivan nykyisellään hurjan hyvin.

Konrad halusi pitää koko meikin fokuksen ihossa ja teki lookin ideanaan L.A. Glow. Pohja jätettiin siis luonnolliseksi ja todella hehkuvaksi, ja silmiin ei tullut muuta kuin ripsiväriä. Kulmat korostettiin kevyesti ja varjostuksetkin pidettiin luonnollisina. Poskipuna meikistä jäi kokonaan pois.


Värikuvan meikistä näet Instan puolelta tästä, ja tämän postauksen posekuvat otti puolestaan maailman mukavin mimmi Anja, joka toimii Smashboxin tiimin virallisena kuvaajana. Meillä klikkasi tämän aurinkoisen naisen kanssa luonteet välittömästi, ja työskentely hänen kanssaan oli äärettömän vaivatonta ja miellyttävää! Meinasin lentää pepelleni nähtyäni itsestäni otetut kuvat; vaikka mua on kuvattu blogin vuoksi suht paljon, sai Anja musta esiin aivan uusia kuvakulmia, minkä lisäksi ihastuin palavasti hänen eleettömän tyylikkääseen tapaansa editoida kuvia. Mustavalkoisista otoksista tuli mulle kevyet intiaani-vibat, liekö asusta johtuen... Joka tapauksessa, kuvat ovat omasta mielestäni ehdottomasti kirkkainta kärkeä, mitä musta on koskaan otettu.
Koko aamupäivästä jäi hurjan hyvä fiilis; Smashboxin tiimistä välittyi aidosti tekemisen ilo, hyvä yhteishenki ja toki heidän kädenjälkensä puhuu puolestaan. Kiitos ihanalle Success Storyn Sadulle vielä kertaalleen kutsusta, muistelen tätä tapahtumaa edelleen lämmöllä! Pressipussukka piti sisällään muutaman ihanan tuotteen, joista pari kappaletta ihastutti mua niin, että palaan niihin tarkemmin syksyn kauneussuosikit -postauksessa ensi viikolla.

Kaunista syysviikkaria teille kaikille, mitä sanotte Anjan kuvista, eikö olekin hurjan taitava nainen kyseessä?!

EN | The Smashbox launch here in Finland was an absolute smash hit and the team did a great job on my glowing makeup. The talented Anja took the fabulous black and white pics I simply adore. What a blast I had with this amazing team! Thanks so much again, muuuaaaw.  

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

9 comments:

 1. Sama juttu, kirjoitan tilaisuuksista todella harvoin, sitten kun kirjoitan niin niissä on täytynyt olla jotain spesiaalimpaa. Siksi itsekin kirjoitin Smashboxin tilaisuudesta. Ihan mielettömiä kuvia otettu susta. Konrad teki myös mun meikin ja mulla oli myös tosi glow ja meikitön look, kun sellaista itse toivoin. Hauska nähdä millaiset omista kuvista tuli, vielä en ole niitä käsiini saanut. Anja oli ihan mieletön tyyppi ja sai minutkin joka ei viihdy kameran edessä yhtään rentoutumaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, moni tuntuu noudattavan tätä kaavaa nykyisellään. :) Oli niin kiva setti, ettei tosikaan. Saavat olla ylpeitä tiimistään!

   Delete
 2. Upeita kuvia upeasta leidistä! Smashbox on mulle täysin uusi tuttavuus. Odotan mielenkiinnolla lisäraporttia suosikeistasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! <3 Rapsaa seuraa pian, aikamoinen kasa kivoja syyssuosikkeja mulla täällä testissä ollut. :)

   Delete
 3. On upeat kuvat ja tilaisuus! Itse taas pääsen niin harvoin mihinkään että höyryän joka tapahtumasts ihan into piukeana edelleen.. Heh. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, oli kyllä viimeisen päälle mietitty ja toteutettu. Jokainen tyylillään, aitous paistaa aina läpi, ja hyvä niin! :)

   Delete
 4. Anja on varmasti hyvä kuvaaja, mutta hei on upea mallikin! Ihanaa viikonloppua sinulle, ja minun silmiini et kyllä ole yhtään väsyneen näköinen!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)