-->

Sunnuntaitunnelmaa ja NYX-arvonnan voittaja

Sep 18, 2016

Mä lupailin teille eilen syksyn kauneussuosikkeja, mutta siirretään se ensi viikkoon, koska käytin postauksen valmisteluun laskemani ajan leipomiseen pikkuneitien kanssa. Aamulla oli vuorossa jo melkein perinteeksi muodostunut kirppiskierros Jäähallilla, ja kuten lähes aina, tein ihan huikeita löytöjä! Jahka jaksan odotella vielä pari viikkoa, pääsen toden teolla sovittelemaan uusia syysvaatteitani ilman pököttäviä tukivaatteita- ja pantoja. Ne päällä on sen verran hankala mallata vaatteita, että olen suosiolla jättänyt aikamoisen pinon odottamaan lokakuun alkua, jolloin vapaudun viimein puristuksesta.
Leipomishommiin ryhdyin luvattuani sen eilen tytöille, ja koska faijani piipahti kaffelle ulkomaanreissunsa päätteeksi. Juhlistimme siinä samalla kätevästi porukalla isin synttärit pois alta. Korvapuusteihin päädyin siksi, että ne ovat niin hitsin herkullisia, enkä ollut koskaan ennen kokeillut leipoa niitä itse. Kyllä puusteissa hommaa riitti, mutta lopputulos oli jokaisen hetken arvoinen!

Viimeiseksi muttei vähäisimmäksi hoidetaan arvonta-asia kuntoon, rummunpärinän säestämänä ilmoitan että NYX:n super upean meikkipaletin voitti omakseen anonyymisti kommentoinut lukija. Onnea ja iloa, monta sataa kiloa! Voittajaan olen jo ollut yhteydessä s-postilla, mutta jos hän ei jostain syystä ilmoittaudukaan, arvon paletin uudelleen ensi perjantaina.Pullantuoksuisia terveisiä kaikille, nautitaan sunnuntaista ja kuullaan taas pian!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)