-->

B|W

Oct 19, 2016

Nämä parin viikon takaiset asukuvat ovat maanneet koneella jo tovin, mutta lätkäistään ne nyt vihdoin tännekin. En yleensä heilu peruspäivinä napa paljaana, mutta koska kuvattiin tyttöjen kanssa vähän spesiaalimpaa settiä tuolloin Brunossa, ajattelin 34-vuotiaan naisihmisenkin voivan joskus repäistä, heh.

Asu oli napaa lukuunottamatta ihan peruskauraa; mustat farkut omalla tuunauksella, valkoinen perus teeppari ja pitkä takki. Pitsisen chokerin ostin joskus kirppikseltä tuunattavaksi ja napsinkin siitä jo johonkin projektiini yhden pitsikukan irti saksilla, kunnes huomasin sen olevan sellaisenaan aika kiva. Trimmattuani sitä vielä karvan verran lisää oli muoto mielestäni täydellinen, ja nyt koru onkin jo päässyt kaulaani pariin kertaan.

Goottivibat mieleen tuova huulipuna pelottaa miestäni, mutta olen itse aivan myyty sille! Tummaakin tummempi violetti puna on aivan timanttia, eikä vaadi juuri muuta meikkiä rinnalleen kuin huolella tehdyn pohjan ja ripsarin. Tummempi tukka on muutenkin mielestäni helpompi tausta näyttävämmälle meikille kuin liukuvärjätty vaalea, koen nykyisen värin tosi helpoksi myös pukeutumista ajatellen.
Kuvat nappasi suloinen Kriselda, johon olen tutustunut tässä syksyn mittaan. Siinä on kyllä kauniin ulkokuoren lisäksi sisältäkin täyttä kultaa oleva nuori neiti. Taas saan kiittää blogia siitä, että olen päässyt tutustumaan niin kivoihin ihmisiin sen kautta!
*KAPPAHL jeans | H&M top | TOPSHOP heels | ZARA coat
ALEXANDER WANG bag | RAYBAN sunnies | SECONDHAND choker


*giftedKuvat: Kriselda, edit by me.

Hei, loppuun vielä ilmoitusluontoinen asia viikonlopun I love me -messuja koskien: mut löytää kello yhdeltä sunnuntaina Hyvän olon -lavalta kertoilemasta hyvistä kokemuksistani Konjac-sieneen liittyen. Jos tämä Aasian lahja ihon puhdistukselle ei vielä ole sulle tuttu, kurkkaapa tämä postaukseni siitä, niin johan valaistut. Ja jos satut liikkumaan messuilla juuri tuohon aikaan, tule ihmeessä moikkaamaan muakin!

Kivaa ja aurinkoista päivää kaikille, nautitaan kauniista syyskeleistä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)