-->

Esimakua gaala-lookista

Oct 17, 2016

Inhoan termiä "sneak peek", joten skippasin sen otsikosta ja vaihdon sen tilalle kotimaisen vastineen. Tässä vain yksi esimerkki blogimaailman loppuun kalutuista kielikukkasista, joita en voi sietää... No, makunsa kullakin kai.

Aasinsillan kautta itse asiaan, eli torstain gaalaan. Ellen Style Awards -gaala on varmaankin lajissaan kauden kuumin tapahtuma, jonka vuoksi tahdoin panostaa asuuni vielä tavallistakin enemmän. Muistatteko te vielä tämän asupostauksen upeaakin upeamman kimonon? Sitä ei sellaisenaan enää ole olemassa, sillä käytin sen ompelijalla muodonmuutoksessa. Lopputulos oli juuri toiveideni mukainen: täydellisesti muotojani halaava ja malliltaan moderni, ellei jopa hieman sporttinen painijanselkä-leikkauksineen.Mekon juju on ehdottomasti sen villi kukkaprintti, johon ihastuin tässä hihattomasa versiossa vielä alkuperäistäkin kiihkeämmin! Printti toimii ihanasti mekon koruttoman mutta silti kekseliään mallin kanssa, ja vaikka mekko ei periaatteessa kaipaisi asusteita juurikaan, tahdon vetää homman pienesti överiksi ja valkkasin asua täydentämään näyttävän strassein koristellun choker- ja korvakorusetin. Korujen keskittyessä pääntien läheisyyteen on hiukset vedettävä kiinni tiukalle alanutturalle ja muiden asusteiden oltava äärimmäisen simppelit, siksi luotan mustaan kenkien ja laukun kohdalla.

Tästä viikosta on tulossa muutenkin hoppuinen, sillä illat ovat sovittu kiinni perjantaita lukuunottamatta, jonka ajattelin viettää ihan lasten kanssa kotosalla. Viikonloppuna on vielä I love me -messutkin, jonne menen tänä vuonna piipahtamaan huvin lisäksi myös pienen työkeikan muodossa, josta myöhemmin tarkemmin ja lisää. Kyllä tämä juhla-asun suunnittelu on vaan ihanaa hommaa, miltä gaala-lookkini näyttää teidän silmään?
Kivaa viikkoa kaikille ja kuullaan pian!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos, murunen! Tuuthan muuten tänä vuonna IDI-päivään- ja iltaan? <3

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiOctober 18, 2016 at 10:55 AM

  Oh, siinä se nyt on uudistettuna! Tiedätkin, että olen kovasti odottanut tätä postausta. Odotan innolla kuvia, joissa olet juhlalookissa. Olet varmasti tyrmäävä ilmestys :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, muistelinkin että sä olit tästä toivonut kuvia. Tosiaan yli vuosi tässä meni, että sain mekon ompelijalle, joka vaihtuikin välillä edellisen ihmisen lopetettua hommat. Uusi vaikuttaa varsin pätevältä ja olin todella tyytis mekon uuteen ilmeeseen. Ihaninta on sen istuvuus, päälle pukeminen vaatii tovin, mutta sitten mekko istuukin kuin hansikas, alkuperäiseen löysähköön istuvuuteen verrattuna. :) En malta odottaa torstaita, pitää tosiaan yrittää saada mekosta hyvät kuvat jollain ilveellä... :D Kivaa päivää!

   Delete
 3. Tosi ihana tuo värikäs kuosi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Printti on mustakin aivan huikea! Erottuu edukseen, enpähän jää seinäkukkaseksi, vaikka kukkamekko onkin päällä... ;D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)