-->

#LOVEMYDENIM

Oct 13, 2016

Kääk, jo torstai?! Alkuviikosta olen keskittynyt ihan muihin juttuihin kuin blogiin, vaikka loppuviikon kolme postausta ovatkin jo idean tasolla valmiita. Nyt vaan näppäimistö laulamaan ja valmista kehiin.

Tänään fiilistellään näitä superkuuleja Hayleyn ottamia kuvia meidän farkkumimmitiimistä. Marsaana järjesti viime kuussa ihanan pr-tapahtuman KappAhlin farkkuihin liittyen, joka kulki nimellä KappAhl DIY Denim Station. Farkkupajalle oli saapunut inspistä DIY-puuhiin tuomaan kotimaisen trashionin kuningatar Outi Les Pyy, joka opasti tietämättömämpiä DIY:n ihmeelliseen maailmaan.

Itsehän en tietysti kuulu tässä asiassa tietämättömien joukkoon (krhm...), tohellettuani tee-se-itse -puuhien parissa jo reilusti päälle vuosikymmenen. Oli kuitenkin hauska kuulla Outin ideoista, mutta parasta oli päästä valkkaamaan farkkupinosta ne omalle pepulle parhaiten istuvat pökät ja tuunaamaan ne mieleisiksi. Mä päädyin kiskomaan pinosta pikimustan korkeavyötäröisen Magic-mallin, jonka lahkeet pätkäisin vajaamittaisiksi ja tuhosin repaleisiksi mattoveitsellä. Tuohon tuunaukseen meni sen verran vähän aikaa, että halusin tehdä vielä jotain muutakin ja keksi yhtäkkiä että jiinsien sivusaumoihin voisi ommella samanlaista hapsua kuin lahkeen reunaankin.

Sivusaumaa ei voi tuhota samalla lailla kuin lahkeensuuta, joten leikkasin toisesta farkkuparista sopivan mittaiset suikaleet ja tuhosin nekin repaleisiksi ja ompelin ne kiinni farkkujeni sivusaumoihin. Farkuista tuli omastakin mielestäni suht hauskat, ja sainkin tuunauksestani hurjan paljon kivaa palautetta muilta tapahtumaan osallistuneilta.


Ihana Patisse halusi järkätä osalle tapahtumaan osallistuneista kunnon kuvaukset, jossa jokainen pukisi päälleen tuunaamansa farkut ja valkoisen yläosan, ja niin me kokoonnuimme kuvien mimmiporukalla Konepajan Brunoon (missä muuten käyn usein kirppistelemässä!) kuvaamaan viime viikolla. Tiimi oli ihan mainio ja kuvista tuli just niin siistejä kuin osasin odottaakin. Vedettiin tarkoituksella kliseisesti naamat näkkärillä ja kuvausten lomassa lensikin läppää muun muassa tyttöbändeistä, haha...


Kiitos kuvista Hayleylle, farkuista Marsaanalle ja järkkäilystä Patisselle. Ja vielä muille mimmeille halipusit ja kiitos loistoseurasta. Janita, Ronja, Kriselda ja Didem. Oli kivaa!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

8 comments:

 1. Wowzaa mitkä kuva ja siis oon nähnyt näitä aiemmin, mutta en ees TUNNISTANUT sua! En kestä! Wautsi wau mihin oot päässyt mukaan! Oot niin kaunis!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti darling, kiitos! <3 Nää tuli siis ulos vasta nyt eilen, eli ehkä jotkut toiset kuvat oot nähnyt? :) Siks et tunnistanut... ;) Pus ja viikkarit.

   Delete
 2. Hienoja kuvia, joista jää ihana muisto! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, nää onnistui kyllä tosi kivasti. Ja kiva kun oli oman näköistä sakkia kaikki. :) Hyvää viikkaria!

   Delete
 3. Kuules upeus, sulle olisi tunnustus blogissani :)

  http://my-fantazya.blogspot.fi/2016/10/tunnustus-blogilleni.html

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, beib, käyn kurkkaamassa. :) Onks vieläkin ok voinnit ollut! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)