-->

Pehmoista ja lämmintä syysmuotia

Oct 1, 2016

Syksy on vihdoin täällä, jes! Olen aina rakastanut tätä sateen, jalan alla kahisevien lehtien ja ruskan sävyjen värittämää vuodenaikaa palavasti. Se on vuoden toinen kohta, jossa kaiken saa taas kesäloman jälkeen "aloittaa alusta", ja sitäpaitsi syyspukeutuminen on ehkä parasta ikinä. Tämän kunniaksi olen kaivanut kaapeistani esiin pehmoisimmat neuleeni, muhkeimmat huivini ja ihanasti ajan runteleman, kirppikseltä löydetyn nahkatakin, ja vetänyt jalkaani Ecco:n lenkkareitakin mukavammat krokopintaiset nahkaiset Chelsea-nilkkurit.
Eccon törkeän makeat nilkkurit sain ilokseni hakea Marsaanasta toissa viikolla, ja täytyy sanoa Eccon petranneen designinsa kanssa viime aikoina aivan huimasti. Valitsemani *Shape 25 -mallin saa kiskaistua jalkaan ja pois vaivattomasti sivujen kuminauhojen avulla, ja kuten jo mainitsinkin, ovat nämä nilkkurit varmasti mukavimmat omistamani niin sanotusti khuulit kengät. Sanomattakin selvää, että nämä kaunottaret tulevat näkymään jaloissani läpi koko syksyn!

Käytyäni viime viikkojen aikana läpi vaatekaappiani huomasin omistavani aikamoiset kasat neutraalin sävyisiä neuleita, eikä ihmekään, hyvä ja pehmoinen neule on vaatteista turvallisin koleana syysaamuna, mutta jos sellaisen yhdistää himmeäpintaiseen nahkaan, on astetta särmempi asukokonaisuus taattu.

Yksi lemppareistani on kuvissa vilahtava 100% kashmirvillainen tummansininen pooloneule, jonka löysin keväällä kirppikseltä hintaan kaksikymmentä senttiä. Neule on muutaman vuoden takaisesta H&M:n ja Maison Martin Margielan yhteistyö-mallistosta, ja ostaessani siinä oli sekä massiivinen reikä kainalossa että polviin asti ulottuvat hihat. Vaikka ylipitkät hihat ovat varmasti näyttäneet super hienoilta malliston promokuvissa, otin asiakseni muuttaa neuleen käyttökelpoiseksi pätkäisemällä hihat normaalin pituisiksi, ja korjattuani sen lisäksi myös reiän, on neuleesta tullut yksi suosikeistani.
Kuvien hattu on mieleeni skarpin muotonsa vuoksi, ne parin vuoden takaiset lerppareunaiset hippihatut eivät sittenkään tainneet olla ihan mun juttu, vaikka mallailinkin päähäni sellaista jonkin kerran. Hattu on ostettu muistaakseni Lindexiltä alkuvuodesta ja se onkin näkynyt asukuvissa ainakin täällä. *Harmaa neulehuppari on KappAhlin tuoreesta mallistosta ja ratsastaa trendikkäästi hupparimanian aallonharjalla. Vaikka ihan kollarikankainenkin huppari on nyt julistettu salonkikelpoiseksi, sanoisin neuleversion näyttävän kuitenkin karvan verran skarpimmalta.

Siinäpä noita, mun syysvaatesuosikkeja siis. Miten te pukeudutte syksyisin?

*Gifted.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)