-->

What I wore - Elle Style Awards

Oct 27, 2016

Moicculi! Jotkut viikot vaan valuvat sormien välistä, vaikka mitään sen suurempaa ei olekaan ollut kalenterissa. Tosin viime viikon kiireen ja hopun jälkeen olin tainnut alitajuisesti päättää tehdä tästä viikosta selvästi edellistä rauhallisemman, ja olenkin onnistunut asiassa mainiosti. Tänään hyppäsin heti aamusta käymään Marsaanan pressipäivillä, ja vaikka muut viikon pressipäivät jäävätkin itseltäni muun ohjelman vuoksi välistä, olen tilanteeseen ihan tyytyväinen. Viikonlopullekaan en tarkoituksella ole sopinut mitään ohjelmaa, koska viikon päästä päästäänkin taas hippaamaan Indiedaysin  päivä- ja iltakemuihin.

Mun on aina pakonomaisesti jäpistävä jotain epämärääistä postausten alkuun ennen itse asiaan pääsemistä, jos ette ole vielä huomanneet... Nyt kun sain taas tämänkin lässyn ulos systeemistäni, edetään lätisemään vähän lisää itse aiheesta, eli viime viikon Elle Style Awards -gaalan asustani.

Veikkasin aika tarkasti noin yhdeksänkymmenen prosentin juhlakansasta valitsevan ylleen täällä Suomessa niin rakastettua ja aina juhlavaa mustaa, joten tahdoin itse pistää päälleni jotain räväkämpää erottuakseni mustasta mekkomerestä. Olin jo myös tovin tuuminut sopivaa juhlaa ihanalle vintage-kimonolleni, ja mielestäni Ellen bileet olivat juuri sopivat mekon ensiulkoilutukselle. Taisin jo mainitakin mekon käyneen läpi pienen muutoksen sitten viime kesän, ompelijani surautettua siitä massiiviset hihat irti toiveestani.

Muotigaalat ovat musta loistava tilaisuus vetää hiukan överiksi, joten valitsin näyttävän printin rinnalle ihan yhtä näyttävät korut, joista sainkin kyselyjä illan aikana muutaman kerran. Muut asusteet pidin huomaamattomampina, ja luottokorkkarini palvelivat Chanelin pikkulaukun kanssa taas loistavasti koko illan. Halusin lookkini henkivän ainakin hieman vanhan ajan Hollywood-glamouria tiukkoine nutturoineen ja simppeleine meikkeineen, ja mielestäni homma meni suht nappiin. Laittelen meikistä vielä tarkemmat kuvat tulemaan jahka ehdin!VINTAGE dress | TOPSHOP pumps | CHANEL bag
EBAY jewelry and faux fur | OMEGA watchTässäpä siis nämä, kuvat gaala-lookista. Rakas mieheni jaksoi taas napata kuvat talonyhtiömme leikkipaikalla, lasten pyöriessään haalareissaan vieressä... Tämä on just niin tätä. Ei onneksi tullut ainoatakaan naapuria vastaan kuvausreissulla, haha!

Mitäpä piditte juhla-asustani? Ja vaikka viikon eka postaus tulikin ulos vasta nyt torstaina, pyrin tykittämään tämän viikon aikana vielä eetteriin asiaa ainakin uudesta Lumenesta ja seuraavan osan Do what you love -postaussarjaan.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

2 comments:

  1. Oh my!! Soot niin kaunis <3. Oliks kivat bileet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi muru, kiitos kauniista sanoistasi. <3 Oli tosi onnistunut ilta, ihan autolla kipaisin käymässä kun näitä paardeja tässä nyt ollut jokuset... :D Nähdäänkö ens viikon la? :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)