-->

Isänpäivänä

Nov 13, 2016

Heippa kamut! Ihanaa isänpäivää niille, jotka sitä juhlivat. Meidän aamu alkoi tyttöjen kanssa korttiaskartelulla ja brunssiaamupalan kattamisella, jonka jälkeen käytiin herättämässä miekkonen ja käytiin yhdessä pöytään. Nyt on kaikilla napa pullollaan herkkuja, joten pian nappaan pikkulikat autoon ja huristellaan yhdessä mun vanhempien luo, koska tahdon nähdä myös oman rakkaan isini tänään.

Faija on aina näytellyt suurta roolia elämässäni, kuten molemmat vanhemmistani oikeastaan. Isi on aina ollut läsnä, vaikka työmenot- ja matkat kuuluivatkin kiinteästi lapsuuteni perhearkeen. Isi on halannut, pussannut, paijannut, lohduttanut ollessani surullinen, ja aina, ihan aina korostanut mulle, että mä olen maailman hienoin, kaunein, upein ja lahjakkain tyttö. Isi on yksi suurimmista syistä siihen, etten koskaan ole niin sanotusti syönyt paskaa, ja että itsetuntoni on aivan nuoresta asti ollut kohdallaan. Isillä on ihanan surkea huumori, ja nauramme edelleen räkäisesti yhdessä näille laatuvitseille. Isi oli se, jonka kanssa järkättiin nuorempana röyhtäilykisoja, jotka aina voitin - olit kyllä ihan hyvä vastus, kiitti siitä, faija! Isi on aina uskonut muhun, ja näyttänyt mulle miten naisia kohdellaan äitini kautta. Isi pitää äitiäni edelleen kuin kukkaa kämmenellä, ja sanoo rakastavansa tätä loiste silmissään.

Olen perinyt tuliseen taipuvaisen luonteenlaatuni paljolti faijalta, ja sen vuoksi olemmekin ottaneet yhteen kerran jos toisenkin. Ja vaikka kahden jääräpään on silloin tällöin vaikea joustaa, on kaikki riidat aina saatu sovittua. Olen myös äärimmäisen onnellinen siitä, että näen edelleen kuinka vanhempani rakastavat toisiaan, vaikka yhteistä taivalta on takana jo tasan 40 vuotta. Yhdessä on pysytty läpi ilon ja surun hetkien, ja meistä veljenikin kanssa tuli suht kunnollisia. Voitte siis onnitella itseänne siitä, mamma ja isi! Kiitos sulle, isi, että olet olemassa. Rakastan sua, hyvää isänpäivää.
Tämän oodin kuvitukseksi keksin kauniin Martan gaalakuvat alkusyksyltä. Kävin laittamassa Martan juhlakuntoon hänen kotonaan, päivittäessämme samalla kuulumiset tämän ihastuttavan rouvan kanssa.

Kuvat: DMK Photography

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuulemiin taas ensi viikolla!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)