-->

Pokahaukka

Nov 10, 2016

Yhteistyössä: Instrumentarium.

Moicculi, kamut! Olen viittä vaille selättänyt flunssan, ja mielialakin on kohonnut voinnin mukana selvästi. Alkuviikko on mennyt vaihtelevissa tunnelmissa, enkä ole jaksanut olla hirveän positiivinen viime päivinä. Sellaista se välillä on, vaikka kuinka yrittää laskea joka ilta ne elämän ihanat asiat, niin silti hatuttaa. Kuulostaako tutulta?

Tänään en kuitenkaan jaksa enää murista, ja oikeastaan päätin jo, että huomisen aloitan heti aamusta super fiiliksellä, ja sitäpaitsi viikonloppukin kurkkii aivan nurkan takana. Viime viikonloppu meni juhlahumussa, joten nyt odotan hyvillä mielin rauhallista viikkaria, jonka kruunaa isänpäivä tulevana sunnuntaina.
Mutta nyt asiaan! Mä olen aina viehättynyt aurinkolasien osalta leveämmistä ja näyttävistä pokamalleista, kasvojeni yläosan ollessa suht leveä. Mun pääni ei ole sellainen pieni ja naisellinen, vaan jotain sen koosta ja mallista kertonee se, että löydän useammin mieluisen kokoisia pokia miesten kuin naisten puolelta. Instrun pisteellä iskin silmäni kolmeen näyttävään kehykseen, jotka olivat sattumoisin kaikki Stella McCartneyn mallistosta. Mallisto on hakenut inspiksensä ihanasta Pariisista, missä olen itse käynyt pariin otteeseen. Ensimmäisellä kerralla pääsin ikuisen rakkauden kaupunkiin kaksiosaisen häämatkamme ekalla etapilla, mutten alkuraskauden oireista ja siitä silkasta ällistyksestä johtuen päässyt sisään kaupungin hienouksiin. Toisen kerran kirjaimellisesti vain piipahdin siellä ystäväni kanssa vajaa pari vuotta sitten, ja vaikka silloin jo ihastuinkin kaupunkiin, ehdin harmikseni nähdä siitä vain murto-osan tuolloin. Ehkä kolmas kerta toden sanoo vielä joskus?

Kehysmuotia ja katumuotia Euroopan kuumimmista muotikaupungeista pääset kurkkimaan Instrun oman inspiraatiosivuston, Trendwalkin kautta, itse tsekkasin ihanan Anna Dello Russon asutärpit, sillä hän jos joku on inspiroiva pukeutuja! Mimmin päältä voi bongata kaikki kreiseimmät muotiluomukset, ja nainen osaa kantaa erikoisista erikoisimmatkin asunsa aina yhtä pokerinaamalla - ja näyttää silti törkeän hyvältä. Arvostan.Kuten jo aiemmin sanoinkin, koska en itse toistaiseksi käytä silmälaseja, valkkasin hyllystä haukkana leveimmät ja erikoisimmat pokat mitkä löysin, mutta jos mun pitäisi valita itselleni mieluisin trendi Instrun syys-talvikauden valikoimasta, kallistuisin  luultavimmin näyttävien pokien suuntaan ja leikittelisin asusteilla. You know me, eiks vaan? Mun mielestä jokainen kolmesta valitsemastani pokamallista istui asuun kivasti, mutta fiilis muuttui aina pokia vaihtaessa. Itse tykkäsin ylläripylläri eniten lentäjänlaseista, jollaiset ovat aurinkolasivalikoimani kantava voima.

Vika kuva on kiva kevennys viikonloppuun, tuolta mä näytän revetessäni täysin. Kuvaaja sai mut nauramaan kesken homman ja pokka petti, joten siinä olkaatte hyvät, Taru maanisimmillaan! Ja joo tiedetään, vyön kirjaimet ovat aivan keturallaan, tyypillistä sekin mulle... P.S. Mitkä ovat pokista eniten mun näköiset teidän mielestä?

Kuvat: Sanni Riihimäki

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)