-->

Sick and tired

Nov 3, 2016

Puuh, onpahan ollut viikko! Mies ja lapset ovat olleet ärhäkässä taudissa jo tovin, ja itse taistelen paraikaa sitä vastaan kiihtyvällä tahdilla, jotta viikonlopun juhlasuunnitelmat eivät kariutuisi osaltani. Esikoinen käytettiin lekurissa jo kertaalleen maanantaina ja vielä uudelleen tänään, reppanalla on korvatulehdus päällä, ja silmätulehduksestakin vasta toivutaan. On se vaan surkeaa katsella kirppuja huonossa hapessa... Silti pikkuväellä tuntuu välillä riittävän energiaa siinä määrin, etten itse voisi koskaan venyä samaan puolikuntoisena.
Viikko on siis ollut kaikin puolin rasittava ja kuormittava koko meidän sakille, sillä väsyneenä sitä tulee väkisinkin käristyä keskenämme normaalia enemmän. En silti valita liiemmin, sillä upeat apujoukkomme, eli isovanhemmat ovat taas olleet ihanasti tukemassa ja jeesimässä. Tiistain vietimme likkojen kanssa anoppilassa ja tänään tyttäret olivat mun vanhemmilla päivähoidossa, että mä sain juostua läpi muutamat pressit ja hengähdettyä hetken ihan omassa seurassani. Myönnän sen olleen varsin paikallaan, vaikka nyt iltasella tuntuu siltä että flunssa tiukentaa otettaan musta, buu. En kuitenkaan suostu sen riepoteltavaksi, vaan jatkan sinnikkäästi C-vitamiinin ja inkiväärin napostelua, ja yritän ottaa huomisen todella iisisti kotosalla pienten kanssa.

Asukuvat ovat viime viikolta, piipahdin silloin Marsaanan pressipäivillä tässä simppelissä lookissa, jonka jujuna toimivat lempihattuni ja sähäkän oranssi villapoolo. Poolo on Henkkamaukan vanhaa Conscious-mallistoa ja löysin sen parilla eurolla kirpulta - ihana löytö! Poolo on mitä sopivin vaate kylmille päiville muhkeutensa vuoksi, ja huomioväri hämää katseen pois nuutuneimmastakin naamasta. Vagabondin niin ikään kirpulta femmalla löytämäni nahkanilkkurit ovat yksi kenkäkaapin kulmakivistä: ne tuovat ryhtiä mihin tahansa arkiseenkin asuun, eivätkä tapa jalkojani siinä sivussa.
H&M turtle neck knit | FILIPPA K pants | LINDEX hat
CLUSE watch | VAGABOND shoes

Tästä perusasusta ei nyt irtoa tämän enempää juttua, joten josko kävisin vielä keittiön kautta jotain iltapalaa hakemassa ja kiehauttamassa teeveden ennen sohvalle rojahtamista... Toivottavasti te olette pysyneet terveinä? Kuullaan vielä viikonloppuna ainakin kertaalleen, kiiretilanteesta riippuen. Musmus!

P.S. Sisäkuvista en vieläkään oikein lämpene, vaikka näidenkin tausta on ihan siisti ja rauhallinen. Mielipiteitä tästä? Jatketaanko tutulla ulkokuvalinjalla vai saako tällaisia näkyä jatkossakin?

Kuvat: Business woman | Edited by me.

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

2 comments:

  1. Valkoinen tähdikkiNovember 4, 2016 at 9:00 AM

    Sisäkuvat kivaa vaihtelua. Eli en valita! :) Ja tuo oranssi villapoolo ei ainoastaan ole ihanan pirteä, vaan näyttää myös tosi mukavalta päällä... (Houkuttelee varsinkin nyt, kun lämpömittari näyttää reippaasti pakkasta.) Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  2. Vitsit, näyttääkin hyvältä tuo väripilkku muuten mustaa asua vasten. Sun on otettava mut joskus mukaan kirppuilemaan! Sä oot ihan älytön kirppari-queen noiden löytöjes kanssa.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)