-->

Sorel-kuume

Nov 16, 2016

Ulkona on vielä loskasta huolimatta suht paljon lunta tällä hetkellä, oletteko mahdollisesti huomanneet? Mä olen. Ja arjen ollessa pitkälti lasten kanssa siinä kahlaamista ja tuplarattaiden ympäriinsä työntelyä sohjossa, olen viime päivät näyttänyt lähinnä Michelin-ukolta. Glamourin täyteiseen arkiasuuni on kuulunut toppahousujen- ja takin lisäksi pipo, paksu kaulahuivi, nahkarukkaset ja sitten ne kaikkein tärkeimmät, eli kinttuni lämpiminä pitävät kenkulit.Sain viime kuussa valita suosikkiparini Sorelin valikoimasta, ja päädyin hetken pohdinnan päätteeksi tähän upeaan *Glacy Explorer -malliin mustana. Se muistuttaa etäisesti rakastamiani legendaarisia Moon bootseja, jollaiset omistin joskus takavuosina. Niiden oltua kuitenkin itselleni aivan liian suuret, lähtivät ne kiertoon jo aikaa sitten. Ihanat Glacyt ovat nyt täyttäneet niiden jättämän aukon kenkäkaapissani, ja mikä parasta, nämä kaunottaret ovat myös vedenkestävät!

Glacyt ovat jalassa muhkeudestaan huolimatta ihana kevyet, ja kestävät katseen myös puiston ulkopuolella, tosin kauppareissuille skippaan toppahousut, krhm... Koot tuntuvat olevan kallellaan yläpäähän, eli oman jalkani ollessa kokoa 40-41, vetää 41-kokoinen kenkä sisälleen myös villasukan tarvittaessa.
Spartoon valikoimista löydät myös muut Sorelin mallit, jos olet vailla kestäviä ja laadukkaita talvikenkiä. P.S. Glacyt tuntuvat hakkaavan entiset talvarisuosikkini EMU:t helppoudessaan, EMUjen kanssa saa aina huolehtia loskakeleistä ja niiden kosteudelta suojaamiselta. Sorelit jalassani voin viilettää neitien perässä huoleti myös näiden karseiden loskakasojen! *Gifted. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

P.S. Olkaapa kuulolla loppuviikosta, pistetään pitkästä aikaa käyntiin arvonta!

Follow my blog on Bloglovin, Facebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)