-->

Thigh high

Nov 26, 2016

Tiedän, että on hiukkasen jurpoa aloittaa jokainen, tai joka toinen blogiteksti valittamalla kiireestä, mutta sitähän nämä ruuhkavuodet tuntuvat olevan pullollaan, kiirettä. Hoppua, stressiä, huolta ja sen sellaista. Mutta myös ihania juttuja, jotka pitävät myös osaltaan kiireisenä, joten liikaa ei parane lipsahtaa sinne marinan puolelle, eiks vaan!
Koska taas on brunssiaamisen juuri syötyäni ja siivottuani hitonmoinen kiire siivoamaan koko koti, suihkuun ja sen päälle laittautumaan, en ehdi näpyttää näiden kuvien kaveriksi mitään ihmeellistä. Mutta joskus näinkin, silloin tällöin kyllästyn nimittäin itsekin lukemaan omia analyysejäni kulloisistakin päältäni löytyneistä räteistä.

Tämä arkiasu on jo varmaan kuukauden takaa, ja meidän piti ehtiä sen lisäksi pikkuveikan kanssa kuvaamaan vähän muutakin ihanassa rantamaisemassa, mutta kamerasta loppui akku. Kyllä, juuri niin. Ehdittiin ottaa ihan kirjaimellisesti noin seitsemän kuvaa, joista sitten valitsin ja leikkelin nämä postaukseen päätyneet. Vähän sellainen nyt kävi näin -fiilis oli kyllä tuolloin, haha...
NELLY thigh high boots | EBAY coat | HM turtle neck |
HM jeans | TOSHI bagAsu oli varsin perus, mutta silti kovasti mieleeni. Tänään vedän päälleni jotain huomattavasti siistimpää, koska ohjelmassa on Wagneria oopperassa miehen, vanhempieni ja veikkani et vaimonsa kanssa, ihan parasta! Nyt siis ensin piikomaan koti puhtaaksi ja sitten suihkun kautta ihmisten ilmoille. Nauttikaa tekin ihanasta viikonlopusta, aurinkokin taisi juuri pilkahtaa verjojen takaa, aikamoista.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Kaunis perusasu! :) Kiire, ah. Niin tuttua. Jaksamista uuteen viikkoon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, Katja! Joo älä, mitenniin ruuhkavuodet... :'D Samaa sinne! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)