-->

Arvonnan voittaja ja harmaatakkinen tyttö

Dec 4, 2016

Asukuvien julkaisu ja oikeastaan ottaminenkin on laahannut aivan ennätysmäisen surkeissa kantimissa koko marraskuun, olenkohan saanut julkaisuun asti kokonaiset neljät asukuvat viimeisen kuukauden aikana... Surkea saldo sanoisinko, tosin huomioiden Suomen hurmaavat sääolot ja vallitsevan pimeyden, ei asia ole kummoinenkaan ylläri. Katsellaan siis eräät asukuvat varmaankin jo kuukauden takaa, kun lunta vielä oli maassa.

Käytiin Kriseldan kanssa nappaamassa otokset Marsaanan Wellness-päivien yhteydessä Marsaanan terassilla, ja heti kättelyssä ottaessani Krissen kuvat, vedin tosi komeat lipat erään tärkeän liukkaan marmoritason päälle. Muistan ihmetelleeni parin päivän päästä aivan jäätävän kokoista mustelmaa reidessäni, kunnes tajusin ilmeisesti lyöneeni sen suht kovaa kivitason reunaan, auts. Ei siinä, muuten kuvaukset sujuivat mainiosti, oli kiva kun oli uudempi tuttavuus kameran takana, jolla on taas erilainen näkemys asukuvista.Kaksissa viime asukuvissa on nyt näkynyt tämä sama harmaa rotsi, joka on sen verran neutraali kaveri, että se taitaa sopia ihan kaiken kanssa yhteen. Asu edusti muilta osiltaan mun tyylin klassisempaa ja naisellisempaa päätä, harmaa scuba-hame yhdistettynä mustaan pooloon ja mataliin nahkasaappaisiin jo melkein ahdisti, niin siistiksi omassa mielessäni määrittelin tämän lookin, tsih. Joskus tällaiset varman päälle -asut toki toimivat, esimerkiksi päivinä jolloin ei jaksa sen ihmeemmin vaivautua vaatteiden kanssa pelaamaan.

Kun olit kiltti ja luit tänne asti arvonnan voitto kirkkaana mielessäsi, paljastan täten että arvonnassa onni suosi tällä kertaa Hilda Hissu -nimimerkillä ja anonyyminä kommentoineita. Olen lähettänyt voittajille s-postia, onnea vielä kerran teille molemmille! Kaikkia muita kiitän arvontaan osallistumisesta ja toivotan teille ihanaa sunnuntain jatkoa!

Kuvat: Kriselda, edit by me.

Mielipiteitä "tylsästä" päivän asusta, hahaa?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

2 comments:

  1. Toi hame on supersöpö, eikä asu ollenkaan tylsä! Onneksi ei mennyt kamera palasiksi tai luita poikki kun lentelit. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, se oliskin vielä puuttunut, että olis kamera mennyt rikki! :'P Ja kiitti, se on ihan hauska, mutta ehkä tarttis yhdistää hieman eri lailla next time. ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)