-->

Elle Style Awards -meikki

Dec 21, 2016

Johan tuosta otsikon gaalasta on jo tovi ehtinytkin kulua, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, eiks? Tässä siis pidemmittä puheitta muutama räpsy illan meikistä, jossa luotin klassiseen linjaan.

Ripset ovat ihan ehdoton lempparini mitä juhlameikkeihin tulee, ja niitä löytyykin lähes jokaisissa suuremmissa juhlissa tai vaihtoehtoisesti tyttöjen illoissa silmistäni. Tai ei nyt kirjaimellisesti ihan silmistäni kuitenkaan, mutta kyllä te tajuatte. Joskus niillä saa luotua niin sanotusti koko meikin, kuten tällä kertaa. Muu meikki oli äärimmäisen simppeli: pehmennetty rajaus silmissä, kuulas, viimeistelty pohja, ja huulille kynsiin ja pukuun täydellisesti mätsäävää pinkkiä.

Meikki henkii mielestäni Hollywoodin kulta-aikaa kaikessa klassisuudessaan, ja vaikka viihdynkin juhlissa useimmiten tummassa silmämeikissä, oli tämäkin meikki todella mieluinen ja toi kivaa vaihtelua ainaiseen smokey eye:hin.

Päivän on ollut suht uuvuttava, joten tämän ihmeempään lässytykseen naaman maalaamisesta en taida nyt pystyä, antaa kuvien puhua puolestaan. Taivastelen tähän loppuun vielä sitä, että jouluun on enää kolme yötä... Siis miten se voi olla mahdollista? Tuntuu että puuhaa riittäisi vielä vaikka kuinka, mutta toisaalta sovimme miehen kanssa notta joulusta tehdään oman näköinen ja mahdollisimman pitkälle stressivapaa. Se mielessä siis pakkailen huomenna iltasella tyttöjen lahjat, siivoan kodin ja teen viime hetken hommia. Hyvillä mielin ja kiitollisena siitä, että näemme perhettä aaton lisäksi myös joulupäivänä ja Tapanina, suvun molemmin puolin.

Näihin tunnelmiin, kuullaan taas huomenna!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)