-->

Essence Lash Princess

Dec 8, 2016

Kiirekiirekiirekiire... Sekoan kohta, miten huomenna voi olla jo perjantai?!? En millään jaksa uskoa, että taas on yksi viikko hurahtanut ohi kuin varkain, ja hommaa riittää aina vaan. Huominen saakin mennä puolestani haipakkaa ohi, sillä lauantaina suuntaamme miehen kanssa ihanaan Haikon kartanoon ihan kahdestaan, nauttimaan viidennestä (mihin viisi vuotta katosi, häh?) hääpäivästämme. en malta odottaa, luvassa on lilluskelua kylpylässä, reippailua, herkku-illallinen kartanon ravintolassa ja varmaankin myös visiitti Porvooseen joko lauantaina tai sunnuntaina.


Mutta jos nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen, eli erääseen hiton hyvään ja törkeän halpaan ripsiväriin. Essence, tuo ihana saksalainen halpismerkki nauttii ansaittua kulttimainetta kauneusbloggaajien keskuudessa, enkä yhtään ihmettele miksi. Heidän tuotteidensa keskihinta on 2,5 euroa täällä Suomessa ja mukana laareissa on sellaisia helmiä, että oksat pois!

Kuten tämä käsittääkseni noin neljän euron hintainen ripsari, jolla saa loihdittua itselleen aivan törkeän näyttävät räpsyttimet muutamalla hassulla vedolla, ja mikä parasta, ripsarin massa on käyttövalmista heti ekalla käyttökerralla, eikä sellaista karseata luirua, mitä suurin osan ripsareista on avauskerralla. Tämä vain paranee vanhetessaan, mutta pieni miinus tulee poistovaiheen säädöstä. Olen tottunut liian hyvään, sillä mun hg-ripsari (Maybellinen Lash Sensational) lähtee pois lämpimän veden alla pieninä siipaleina, mutta tämä Essencen kamu leviää luomille ja vaatii osakseen hieman lisäpuunausta. Homma hoituu öljypohjaisella silmämeikin poistoaineella, mutta vie karvan verran enemmän aikaa.Jokainen päättäköön itse, onko tämä ripsari sen vaivan arvoinen, sillä neljän euron hintaan kehottaisin kipittämään äkkiä lähimmälle Tokmannille ja testaamaan tämän ihan itse!

Kivaa loppuviikkoa, kaverit, ja kuullaan pian.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)