-->

Essence Nail Oil ja kynsipohdintoja

Dec 16, 2016

Heippa! Koska asia ei voi aina olla vakava, pohditaan perjantain kunniaksi kynsijuttuja. Olen suosinut lyhyitä ja yhdellä värillä lakattuja luonnonkynsiä jo monen vuoden ajan, kokeiltuani sitä ennen suurinpiirtein kaiken, mitä kynsitaivas allaan kantaa. Testattu on niin geelit, akryylit kuin geelilakkauksetkin, tipeillä ja ilman. On tehty pidennyksiä kynsiin myös muoteilla, ja kaikkia edellä mainittuja olen tehnyt myös itse kotosalla, sillä omistan kätevän uv-uunin. Tykötarpeita on kaapit pullollaan, vaikka nykyään en innostukaan juuri koristeluista, sillä olen sitä mieltä että kynsien tulisi sopia kulloinkin päältä löytyvään asuun. Kynnet ovat kuin asuste, jota ei valitettavasti voi riisua yhtä helposti kuin korua tai laukkua, siksi haluan omien kynsieni olevan suht helposti yhdisteltävät muuhun tyyliini.


Huomasin muuten juuri sen, että kyllä asiasta taisi sittenkin tulla vakava, vaikka kovasti aluksi vannoin päinvastaista, haha... Joka tapauksessa, vajaa kuukausi sitten sain jonkun kohtauksen ja tahdoin ehdottomasti hyvin naiselliset kynnet pitkästä aikaa. Naisellinen tarkoittaa mulle pituutta, ja tutun ja turvallisen hieman pyöristetyn neliön muodon sijaan ovaalin mallisia kynsiä. Vallallaan olevaa stiletto-villitystä en voi ymmärtää sitten millään, nuo kotkankynnet ovat musta sekä karseat katsoa että myös pelottavat, väärään paikkaan törkättynä myös sokeuttaisivat, luulen. Ovaali on siis mun myönnytys asialle, ja nyt kynnet alkavat olla sen mittaiset, että parin millin päästä hätyytellään omaa mukavuusrajaani pituuden kanssa.

Kuorrutin oman kynnen muutama viikko sitten hyvällä geelillä, ja eilin huolsin pinnan kirkkaalla geelilakalla, joka pitää oman kynnen mukavan kovana ja suojassa lakan alla, mutta ennen kaikkea tein tämän kynsilakan pysyvyyden takia. Geelilakatun kynnen päälle on super kiva tehdä lakalla koristelut, jotka saa silti helposti pois vaikka kerran viikkoon, joka tuntuu itselläni olevan se maksimiaika, jonka jaksan yhtä lakkausta katsella. Geelilakan päällä tavallinen lakka kestää vaivatta tuon viikon ja ylikin, joten olo on samalla sekä siisti ja huoliteltu, mutta ennen kaikkea huoleton, koska kynnet ovat nyt jatkuvasti kauniit ja esittelykelpoiset. Mission accomplished! Näillä hilehärpättimillä ajattelin selvitä joulun yli, ja uudeksi vuodeksi on sitten kiva laittaa kynsille vielä jotain tätäkin päräyttävämpää.Viimeksi kauneudesta puheen ollen vinkkasin teille saksalaisen halpismerkki Essencen sairaan hyvästä ja halvasta ripsarista, ja nyt vinkkaan teille saman merkin i h a n a s t a kynsiöljystä, jota ilman en malta enää olla. Kätevällä sudilla käyt kynsinauhat läpi aina lakkauksen jälkeen tai miksei vaikka joka ilta, ja kyntesi näyttävät aina kuvausvalmiilta. Vahva suositus tälle, hinta pyörinee jossain muutaman euron hujakoilla. Sanotaan se yhdessä: mars Tokmannille hamstraamaan Essenceä! 

Upean aurinkoista viikkaria, kamut, kuullaan taas pian lisää! Öljy pressinäyte.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)