-->

Eurolla merkkikehyksiä? Instrusta saa!

Dec 17, 2016

Yhteistyössä: Instrumentarium

Heipparallaa, kaverit! Näin ennen joulua blogit täyttyvät kaiken sortin joululahjavinkeistä, ja mikä jottei, olen itsekin monesti jäänyt selailemaan kauniita kollaaseja ihan huvikseni, vaikka tänä jouluna ei lahjoja olekaan tarkoitus hankkia juuri muille kuin tyttärille ja miehelle. Lahjoin myös itse itseäni eräällä pikkujutulla, mutta vakaana aikomuksenani on pitää näppini siitä erossa aattoon asti!

Kehykset: Fuzion


Kehykset: Guess


Kehykset: Fift Avenue


Hyväksi vinkiksi laskisin myös Instrumentariumin kehys-kampanjan, jossa suuri määrä merkkikehyksiä on alennettu maksamaan kokonaisen euron. Kyllä, luit ihan oikein. Jotenka kävin sitten minäkin yhteistyön merkeissä niitä sovittelemassa nenälleni, vaikken rillejä vielä tarvitsekaan. Olen kertonut tykästymisestäni kauniisiin pokiin ennenkin vastaavien yhteistöiden yhteydessä, ja aurinkolasi-maniani taitavat ainakin kaikki ystäväni jo tietää.

Löysin pienen kierroksen päälle hyllyistä eniten mieleeni olevat pokat, joita yhdisti jälleen kerran se, että niistä löytyy joku juju. Mua ei saisi kirveelläkään pistämään nenälleni liian pikkaraisia pokia, saatikka niitä sellaisia "kehyksettömiä", joiden ideana on kai olla näkymättömät. Tuota trendiä en todella koskaan ole tajunnut; kai jokainen järkevä ihminen ymmärtää että rillit on rillit ja piilarit piilarit, vaikka kuinka olisi kehyksettömät ja metallin väriset sangat... Pikku avautumisen jälkeen päästäänkin näppärästi itse asiaan ja mun suosikki-kehyksiin.

Kehykset: Enzzo


Kehykset: Gucci

 Valkkasin kuviin siis randomilla seitsemät kivoimmat kehykset, joita yhdisti pitkälti myös malli. Tuollaiset pidemmät ja aavistuksen suuremmat pokat istuvat kasvoilleni paremmin kuin vaikka pyöreät, ja näissä miellytti mallin lisäksi kehysten väri ja kuviointi.

Jos pakottaisitte valitsemaan suosikkini näistä kaikista, käytäisiin tiukka kisa täysin hopeisten Carreran kehysten ja sinisen kirjavien Fuzion-pokien välillä. Myös vaalea metsänvihreä Enzzon kehys yllätti mut positiivisesti, sillä harvoin tartun mihinkään vihreään, kun kyse on tyylistä. Tämän linkin takaa näet tarkemman otannan kampanjaan kuuluvista kehyksistä, ja pieni kurkkaus paljastaa myös muidenkin kehysten olevan paraikaa vähintään puolella halvennettuja. Aika kiva juttu näin joulun alla, eiks?

Kehykset: Carrera


Kehykset: Calvin Klein
Nyt mun pitänee poistua koneelta ja ryhtyä piparin leipomishommiin, sillä kun sellaista ohjelmaa on pikkaraisille kerran luvattu, on lupaus paras pitää. Ihanaa viikkaria kaikille ja kuulemiin pian!

P.S. Luulisi muuten että tuntuisi urpålta marssia yksin prillikauppaan ja mallata hirmuinen kasa pokia nenälleen peilin edessä ja ottaa samalla monen monta selfietä, mutta ei. Lol, näin turtunut bloggaaja taidan jo itsekin olla, ettei tosiaan enää tunnu missään!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)