-->

Juhlamekkosuosikit alle viidenkympin

Dec 3, 2016

Heippa, kamut! Tämän illan pikkujoulujen kunniaksi kokosin teille omat hippamekkosuosikkini Zalandon valikoimista, alle viidenkympin. Pikkujoulukausi on käynnissä kuumimmillaan, ja joulu ja uusi vuosi vaativat tietty myös osakseen hieman fiinimmät releet. Itse olen lähdössä hippaamaan kerrankin housuissa, tarkemmin sanottuna repaleisissa farkuissa ja pitkähihaisessa napapaidassa, ainaisten juhlamekkojen- ja hameiden sijaan. Vaihtelu virkistää ja niin edelleen, mutta tässäpä nyt ne mekkolempparini, olkaa hyvät.


1 | 2 | 34 | 5
6 | 7 | 8 | 9 | 10


Kuten kuvasta huomaa, viehätyn näin pikkujoulukaudella erityisesti kimalluksesta, sametista, hohtavista pinnoista ja suht neutraaleista väreistä. Sametin hohto, liehuvat helmat ja poolokaulukset ratsastavat aallonharjalla edelleen, ja mitä simppelimpi malli, sen tyylikkäämpi asu mielestäni. Juhlapukeutumisessa noudatan yleensä yhden kohdan sääntöä, eli että "tarjolla" on kerrallaan vain yksi paikka, esimerkiksi jos lähden hippaamaan koko masu lepattaen, ovat sääret, kädet ja kaula-aukko visusti piilossa. Jos taas haluan pukea päälleni minimittaisen mekon tai hameen, pyrin mätsäämään yläosaksi jotain tiukalla kaula-aukolla varustettua ja piilottamaan masun. Jos masusta näkyy vain vilahdus rintojen alta, saa muu asu olla paljastavampi, ja jos tahdon vilauttaa enemmän dekolteeta, tulee säärien olla polviin asti jemmassa ja niin edelleen. Kyllä te tajuatte, eiks vaan?

En muutenkaan pidä liian halvan näköisestä ja paljastavasta pukeutumisesta, mielestäni sana seksikäs voi hyvin mahtua samaan lauseeseen sanan tyylikäs kanssa. Asusteiden kanssa pelaamalla myös perusvaatteista saa juhlavampia, mutta luottaisin niissäkin periaatteeseen vähemmän on enemmän.

Mikä mekoista on teidän mielestä kaunein ja miten te pukeudutte pikkujouluihin?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)