-->

Kashmiria kaulaan

Dec 19, 2016

Jouluviikko on siis virallisesti alkanut ja sen kunniaksi esittelen teille ihanat uudet kaulahuivini, jotka ovat jo päässeet kaulaani lämmittämään kylmää ja kosteaa viimaa vastaan. Sain erään kaverini kautta vinkin Kashmirsilkki-nettikaupan omistajan Kirsin suloisista huiveista, joiden laatu on kuulemma ollut moitteetonta, ja Kirsin yhteydenoton jälkeen sovimme että otan itse selvää josko tuote on kehujen arvoinen käytössä. Kirsi on aloittanut näiden pehmoisten kashmir-huivien maahantuonnin oman tarpeen innoittamana, etsittyään pitkään hyviä, laadukkaita ja ennen kaikkea lämpimiä huiveja vilukissan avuksi. Kirsi hankkii huivit suoraan valmistajalta Nepalista, ja on pikku hiljaa laajentanut valikoimaansa, johon kuuluu näiden suurien huivien lisäksi myös ohuempia silkki-kashmir -huiveja, silkkivaatteita sekä Mugul Goyalin sisustusesineitä. Huivit valmistetaan Nepalissa käsin perinteistä menetelmää käyttäen, ja ne tulevat sieltä suoraan ilman välikäsiä Kirsille myyntiin.

Olen katsellut sillä silmällä jo parin talven ajan niin Balmuirin kuin Acnenkin muhkeita villahuiveja, mutta jättänyt silti jostain syystä hankinnan tekemättä. Omistan jo ennestään brändittömän ja varsin muhkean villahuividuon mustana ja vaaleanharmaana, mutta vaikka tuo kaksikko on todella, todella lämmin, ei villa ole sieltä pehmeimmästä päästä ja huivien pituudessa olisi karvan verran korjattavaa. Silti olen kietonut niistä jomman kumman kaulani ympärille aina kylmimpien ilmojen yllättäessä, mutta nyt taisi vanha duoni saada Kirsin huiveista varteenotettavat kilpailijat.

Sain aikaiseksi joululahjaksi valita nettikaupan valikoimista pari huivia itselleni käyttöön, ja pienen pohdinnan ja hypistelyn jälkeen (treffattiin Kirsin kanssa ihan livenä!) päädyin maailman pehmeimpään ja jättikokoiseen muhkupashminaan, mustana ja harmaana - ylläri. Huivien reunat ovat ihanasti päättelemättömät, mikä lisää huivin rentoa fiilistä, ja niiden muhkea materiaali laskostuu juuri oikealla tavalla kaulan ympärille. En itse ole ohuiden huivien ystävä, vaan tykkään paksuista ja pöyheistä huiveista, ja tämä kaksikko täyttää oikeastaan kaikki toiveeni!

Valitsin kahdesta koosta suuremman, eli 90x200 senttiset huivit, koska tykkään käyttää huivejani joskus myös viltteinä, ja lentokoneessa suuri huivi on aivan ehdoton matkassa. Huivin toinen koko 70x200 on myös tarpeeksi suuri ollakseen vakavasti otettava, mutta sopii hieman sirompien pashminojen ystäville isosiskoaan paremmin.

Kuvissa huivejani mallaa ystävällisesti vanha ystäväni Jane, koska Suomen vallitsevista sääolosuhteista ja valon olemattomasta määrästä johtuen mun ja hovikuvaajan aikataulut ovat menneet hieman ristiin... Kuvista kuitenkin näkyy juuri se tärkein, eli pashminojen ällistyttävän muhkea malli. Kashmirsilkin nettikauppa lupaa toimittaa vilukissojen ja muuten vain kashmirinkipeiden pehmeät paketit vielä ennen joulua perille, mikäli tilaus tehdään tänään maanantaina tai viimeistään huomenna tiistaina. Kirjaimellisesti lämmin suositus näille huiveille, tällaisen pehmeän paketin avatessaan ei takuuvarmasti pety kukaan!


Kuullaan vielä muutaman kerran ennen joulua, jonka ajattelin viettää perhejutuista nauttien ja koneelta pois pysytellen noin pääsääntöisesti. Somessa tulee blogihommien vuoksi roikuttua reippaasti, joten mikäpä olisikaan joulua parempi tekosyy ottaa pieni breikki siitä ja keskittyä rakkaisiin ympärilläni.

Miten sinä vietät joulua ja oletko suunnitellut myös sometaukoa? Ainakin edellisten vuosien perusteella myös lukijat hiljentyvät blogien parista oikean elämän sykkeeseen...

Huivit saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)