-->

Puffer jacket

Dec 18, 2016

Otsikolla viittaan siis uuteen kirppislöytööni, eli juuri tänä talvena ah, niin trendikkääseen muhkeaan toppatakkiin. Musta tuo englannin kielinen nimi on aika hauska, ja voisinkin suomentaa sen vapaasti vaikka muhkutoppikseksi. Oman muhkutoppikseni löysin siis sattumalta viimeisimmällä kirppiskiekallani, ollessani kirppujen kanssa metsästämässä joululahjoja sieltä. Neidit ovat onneksi vielä niin pieniä, että lahjoja voi hankkia vaikka heidän ollessa mukana, jos osaa suunnata heidän huomionsa tarpeeksi tehokkaasti muualle. Neideille löysin vaikka mitä ihanaa ja siistiä, muun muassa suurinta pikkuneitien hittiä, eli Elsaa. Nyt olen siinä mielessä onnellisessa tilanteessa, että mun ei tarvitse kuin enää pakkailla pienten lahjat ja siistiä oma vanha nukkekotini sisältöineen lahjakuntoon aattoa varten. Olen tosi fiiliksissä siitä, että mamma oli säästänyt huvilallemme vanhan nukkekotini, ja saan sen nyt sitten lahjoittaa eteenpäin omille tyttärilleni.

Mutta vielä tuosta ihanasta muhkutoppiksesta. Se löytyi kirpulta viiden euron hintalapulla varustettuna, ja tiesin heti sen nähtyäni, että muhkunen lähtee kanssani kotiin. Edelleen jaksan ihmetellä onneani näiden löytöjen suhteen, toppis on todella laadukas ja untuvatäytteinen. Vaalea pinta oli ottanut hittiä edellisen omistajan käytössä, joten otin riskin ja pesin sen ohjeen mukaan koneessa, jonka jälkeen rummutin sitä sinnikkäästi viitisen tuntia, kunnes untuvat olivat kuivuneet täysin. Takista tulikin projektin tuloksena lähes uutukaisen karhea, ja se päällä kelpaa pörhistellä kovemmillakin pakkasilla!

Tiesin heti miten tahdoin yhdistää muhkiksen ekalla käyttökerralla: tiukkaan mustaan alaosaan ja korkeisiin korkoihin. Takki on sen verran muhkea, että se vaatii tasapainokseen slimmin alaosan, jotta kokonaisuus ei muistuta Michelin-ukkoa. Vedettyäni asun päälle tajusin sen henkivän ehdottoman aitoa itäraja-estetiikkaa ja after ski -henkeä, johon ihastuin hetken pohdinnan jälkeen palavasti. Jokin takin mallissa ja korkeissa ylipolvensaappaissa kiehtoi mua tosi paljon. Vielä kun nenälle heitti massiiviset pilottilasit, oli minimalistinen, mutta silti näyttävä kokonaisuus valmis.

JACKPOT puffer jacket | FILIPPA K pants | NELLY thigh high boots
CHANEL bag | PORCHE sunnies

 
Näissä vermeissä hiihtelin siis viikko sitten Porvoon pakkasissa, ja kiskaisen muhkutoppiksen epäilemättä päälleni taas kovien pakkasten iskiessä. Nyt ulkona näyttää lupaavan jouluiselta lumipeitteineen, mutta säätiedotus lupaa harmikseni surkeaa keliä ensi viikolle ja näyttääkin siltä, että joulusta tulee taas musta. Buu!

Mitä mieltä siellä ollaan vallitsevasta muhkutoppis-trendistä ja tästä asusta?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

2 comments:

  1. Sä olet kyllä kirppishaiden ykkönen! Muhku näyttää ihanan lämpöiseltä, mulle tulee ehkä vähän ysäriviboja näistä. :) Mukavaa joulunalusviikkoa Taru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, joo, kruunaamaton! :'D Nyt jääkin ensi vuoteen kirppistelyt, mut 2016 oli taas bueno vuosi, lol. Kiitän siitä itseäni ja pk-seudun kirppistarjontaa. :D Ihanaa jouluviikkoa sinne ja!

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)