-->

Puolapuut ja joulutohinaa

Dec 22, 2016

Kaksi yötä jouluun, ihanaa! Aamupäiväni sujui tiukasti paketointipuuhissa, ja nyt on hoidettu niin siivoushommat kuin piparien koristelukin. Kuusen haun päätimme yhteistuumin siirtää huomiselle, josko vähässä päivänvalossa ehdottaisi potentiaaliset ehdokkaat hieman tätä säkkipimeää paremmin. Meillä kotona kuusi haettiin muistaakseni yleensä näillä main ja nostettiin sisään sulamaan aatonaattona, jolloin faija suolasi sen oksat. Tuo ihana perinne tulee isäni puolelta ja olen jatkanut sitä itse omassa kodissani, huolimatta siitä, että nappulat rapistelevat vähintään puolet kuivuneesta suolamassasta lattialle kuusta ihaillessaan... Onneksi on imuri. Suolamassaan sekoitetaan sen itsensä lisäksi sen verran vettä, että massa on tarpeeksi kiinteää, pysyäkseen oksien päällä. Kuivuttuaan oksille suola näyttää aivan aidolta lumelta ja kauneutensa lisäksi muistuttaa mua lapsuuden jouluista.Joulupuuhien ohessa sain viimein miekkosen kiinnittämään alakerran hallin kattoon syksyllä Suomen Voimistelutuotteelta ihanien valkoisten puolapuiden mukana tulleet voimistelurenkaat. Tyttärien suurinta huvia on ollut puolapuille kiipeäminen vuorotellen ja sieltä hurjalla vauhdilla alas hyppiminen Fatboyn, eli kotoisammin "vättoin" päälle. Tätä rumbaa saattaa jatkua kymmeniä minuutteja kerrallaan, siis siihen asti kun jompikumpi kiilaa toisen ja syntyy tappelu, tai jompikumpi satuttaa itsensä. Jep, sellaista se on näiden meidän naperoiden kanssa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää! Miekkosen iloksi puolapuiden yllä on myös leuanvetotanko, jonka pariin mäkin sitten lopputalvesta taas pääsen. Saas nähdä millaiset käsivoimani ovat puolentoista vuoden salitauon jäljiltä... Onneksi voin jumppailla rauhassa  kotona aluksi, ennen ryntäämistä suin päin salille.

Odotan siis puolen vuoden rajapyykkiä leikkauksen jälkeen, sillä siinä kohtaa yhteen tikatut vatsan lihaskalvot ovat arpeutuneet yhteen sen verran tiukasti, ettei minkään sortin treenin pitäisi niitä enää pystyä rikkomaan. Maaliskuun alussa hyökkään siis intoa puhkuen sekä renkaiden että puolapuiden kimppuun, sillä niiden avulla on mahdollista tehdä vaikka minkälaisia kotijumppia. Elle-lehden Muotikuiskaaja on muuten tehnyt mainion treeniohjeen puolapuille, löydät sen tämän linkin takaa.

Sen lisäksi että puolapuut tuottavat liikunnallista riemua koko perheelle, ovat ne myös nätti sisustuselementti, etenkin valkoisena. Renkaat ovat toki sävy sävyyn puolapuiden kanssa, ja ne saa onneksi kätevästi nostettua piiloon, sillä meillä ne pultattiin kattoon juuri portaiden eteen.Suomen Voimistelutuotteen puolapuut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niiden pyöristetyt reunat sopivat yhtä lailla niin aikuisen kuin lapsenkin käteen. Ne kantavat maksimissaan 120 kilon massan. Renkaat on niin ikään valmistettu puolapuiden tapaan täällä kotimaan kamaralla, ja niidenkin suunnittelussa on mietitty toimivuuden ja turvallisuuden lisäksi myös esteettistä näkökulmaa. Renkaita saa kahdessa eri koossa, joista suurempi on suunnattu meille aikuisille ja pienempi lasten käyttöön. Meillä on renkaista suuremmat, joissa myös lapset pääsevät keinumaan kätevästi, kun pujottaa neitien jalat molemmista renkaista läpi.

Tällä hetkellä voimistelurengastilauksiin saa mukaan näppärän kotitreeniohjelman, jonka avulla jumpan aloituskynnys madaltuu huomattavasti ammattilaisen tekemin ohjein. Lapsille on puolestaan oma temppukouluohjelmansa, jonka avulla pääsee kivasti rengaspuuhastelun alkuun perheen pienempien kanssa.

Päätän tämän illan lähetyksen tempputerveisiin, muistakaahan myös levätä jouluvalmisteluiden keskellä, ettei itse aatto mene reporankana sohvalla maaten! Kuullaan vielä huomenna asukuvien muodossa, jonka jälkeen HOME AT LAST vetäytyy pienelle joulutauolle.

Postauksessa mainitut tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)