-->

YonKa-kuumakivihieronta ja alekoodi

Dec 20, 2016

Heippa, kaverit! Olen nyt päässyt ihan toden teolla tutustumaan vartalohoitojen kiinnostavaan maailmaan, oltuani ensin YonKa Phyto Detox -hoidossa kuun alussa, ja nyt toissa viikolla myös heidän ihanassa Aroma Stone -kuumakivihieronnassaan. Kyllä on nyt kuulkaa tämän mamman vartaloa hellitty oikein viimeisen 34 vuoden edestä ja enemmänkin, en oikeastaan ihan heti keksi toista niin rentouttavaa asiaa kuin hyvä vartalohoito.

Kuumakivihieronnan teki mulle sama ihana Sky Beauty Day Spa:n Ida, jonka kanssa tulin tutuiksi ensimmäisessä hoidossa. Kyseisen neidin rauhallisuus ja vankka ammattaito tekivät vaikutuksen; hoitolaympäristöön sopii mielestäni ehdottomasti enemmän tuollainen hötkyilemätön ja rento fiilis, hektisen söhötyksen sijaan, johon olen etenkin itse taipuvainen, krhm.
Kuumakivihieronnassa vartaloa ja kasvoja hierotaan super sileillä ja kuumennetuilla kivillä lämpöpöydällä rentouttavin liikkein, ja kivien silkkinen pinta on aivan uskomattoman ihanan tuntuinen ihoa vasten. Kasvoille ja vartalolle on tietysti eri kivet, niiden koko ja muoto valikoituu aina hierottavan paikan ja tarkoituksen mukaan. Ihanimmalta taisi tuntua jalkapohjien hieronta kivillä, meinasin ihan leijailla pöydältä omiin svääreihini, niin rentouttavalta hieronta tuntui.

Kuumakivihierontaa ei sen nimen perusteella kannata jännittää, vaikka kivet lämmitetäänkin ennen hierontaa tiettyyn pisteeseen asti, tuntuvat ne iholla kuumilta vain hetken. Oli jännä tunne kun uusi, kuuma kivi vietiin iholle ensimmäistä kertaa, sen ollessa kaikista kuumimmillaan. Kiviä liikutellaan iholla kuitenkin sen verran nopeaan tahtiin, että vaikka paikallaan oleva kivi polttaisi varmasti ihoa, ei liikkeessä oleva kivi sitä teekään. Lämpö vapautuu iholle kivestä pikkuhiljaa hieronnan aikana, ja kontrasti jäähtyneiden ja taas uusien kuumien kivien välillä on mielenkiintoinen. Hauska tunne oli myös se, kun kasvoja hierottiin samaan aikaan sekä lämpimällä että kylmällä kivellä. Hieronnan aikana käytetään kymmeniä kiviä per asiakas, ja ne puhdistetaan luonnollisesti huolellisesti joka käytön jälkeen.
Yritin hoidon jälkeen pohdiskella kummasta YonKa-hoidosta pidin enemmän, ja vaikka molemmat olivatkin aivan super rentouttavia ja ihania, taisin itse ihastua eniten ensimmäiseen hoitoon. Jotain sen rentouttavuudesta kertonee se, että nukahdin kesken hoidon... Ja heräsin siis tietysti omaan kuorsaukseeni, aika glamouria, eiks vaan? Sanomattakin siis selvää, että tämä hoitokaksikko saa multa vilpittömät suositukset, ja Sky Beautyn sydämellinen henkilökunta vielä ekstra kehut. Heille kelpaa mennä viihtymään, joten kurkatkaapa alta ihana idea vaikka pukinkonttiin - tai miksei omaankin pakettiin.

Tarjoilen  siis teille Sky Beauty Day Spa:n puolesta näin joulun kunniaksi ihanan alennuksen molemmistä edellä mainituista hoidoista (Aroma Stone -kuumakivihieronta ja Phyto Detox -hieronta): mainitsemalla hoitovarauksen yhteydessä koodin HOME AT LAST, saa hoidoista 20 % alennuksen. Alennus koskee tämän vuoden aikana tehtyjä hoitovarauksia!

Hoito saatu näkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)