-->

Alkuvuoden kuulumiset

Jan 4, 2017

Heippa kaikille! Joululomaksi tarkoitettu blogitauko hieman venähti, ensin viikon mittaiseksi ja sitten koko loppuvuoden kestäneeksi. Joulunaika sujui perhepiirissä ihanasti; sain nauttia rakkaiden ihmisten seurasta, herkullisista ruoista ja pienten ilosta joulupukin nähdessään. Joulukuuta on varjostanut pieni huoli terveyteen liittyen, joka osoittautui onneksi kuitenkin turhaksi tämän viikon alussa. Tämän ilouutisen saatuani yleisfiiliskin muuttui huomattavasti reippaammaksi, ja tarkoitus onkin palailla normaalirytmiin täällä blogissakin ihan viimeistään ensi viikolla!
Vaikka huoli terveydestä ei liittynytkään sinällään mihinkään hurjan vakavaan, on selvää, miten paljon tällainen turha harmi ja huoli kirkastaa päättyessään ajatuksia. Lopultahan se kaikista tärkein juttu on juuri terveys, joka saattaa helposti arjen tiimellyksessä unohtua. Tai ei ehkä unohtua, mutta muuttua itsestäänselvyydeksi.

Olenkin tässä pohdiskellut syntyjä syviä vielä normaaliakin enemmän viime päivinä, ja pyrkinyt terävöittämään suunnitelmiani ja toiveita vuodelle 2017. En ala niistä jorisemaan täällä sen enempää, sillä prosessi on vielä kesken. Uusi vuosi on ollut perinteisesti itselleni tietynlainen vedenjakaja, jota ennen mietin mitä tahdon elämääni lisää, ja mitä puolestaan vähemmän. Edellä mainituista syistä en jaksanut heittäytyä kovinkaan syvälliseksi ennen uutta vuotta, ja moni asia jäi roikkumaan. Nyt kun puhtia ja energiaa tuntuu taas riittävän, käyn solmimattomien langanpäiden kimppuun uudella innolla ja muistan nauttia niistä elämän pienistä iloista, jotka punovat pohjan elämän suurille iloille.

Ihanaa ja energistä viikkoa teille kaikille ja kuullaan pian!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

4 comments:

 1. Onneksi kaikki on ok! Terveys on kyllä kaiken a ja o ja välillä sitä pitää vähän liiankin itsestäänselvyytenä!

  Hyvää Uutta Vuotta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta, ei oo mitään niin tärkeää! :) Samoin, muru. <3

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiJanuary 4, 2017 at 11:29 AM

  Ehdinkin jo kaipailla postauksiasi, vaikka joulun ja vuodenvaihteen aikana tulee seurailtua vähemmän blogeja. Ihana kuulla, ettei ollut mitään vakavaa! Ihanaa on myös se, että saatiin taas lunta - valoa ja energiaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi että, tulipas tästä hyvä mieli. :) Ja sit oon edelleenkin ollut niin kiire, ettei tämäkään viikko ole edes alkanut vielä blogissa, ou nou... :P Kyllä tää tästä, pian pitäisi helpottaa hoppu. :) Muksaa viikkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)