-->

Beauty Line Ultimate Young

Jan 24, 2017

Tiedättekö tekin ne sellaiset tuotteet, joita himottaisi kovasti kokeilla, muttei arvaa uskoa tuotelupauksiin, koska ne kuulostavat yksinkertaisesti liian hyviltä ollakseen totta? Mä olen blogiuran aikana ja sitä ennen kokeillut lukemattoman määrän kaiken sortin voiteita ja ihmetippoja, jotka lupaavat nuorentaa naamani teinin tasolle tai vähintäänkin kadottaa rypyt ja ihon epätasaisuudet huis helkkariin. Hitsin harvoin tuotteet kuitenkaan lupauksiaan lunastavat, ja usein tuloksena onkin testin jälkeen "ihan kiva" fiilis tuotteesta, jonka jälkeen iho on vaikka aavistuksen normaalia pehmeämpi tai karvan verran tavallista kimmoisampi.

Onneksi pääsen satunnaisesti testaamaan myös näitä mielettömiä tapauksia, joiden kohdalla tekee mieli alkaa pihistelemään tuotetta, koska ei haluaisi sen loppuvan. Niin kävi perhetutun jälleenmyymän Beauty Line -sarjan Ultimate Young -tipan kohdalla, jonka sain testiin parisen viikkoa sitten. Sanottakoon nyt tässä kohtaa myös se, etten ole itse koskaan kokeillut saman firman "Fitskuja", noita ihmetabuja- ja litkuja, joiden nimiin yhdet vannovat, ja toiset tuhahtelevat. Sen kuitenkin sanon, että tämän testin jälkeen katson eri silmin sarjan muitakin tuotteita, sen verran vakuuttava on tipan tulos.
Kerron lisää. "Ultimate Young vähentää optisesti ryppyjä ja tasoittaa ihoasi näkyvästi ja tunnet sen välittömästi. Koe ainutlaatuinen täydellisyys ja sileämmät kasvonpiirteet". Tadaa, ensimmäisessä lauseessa se jo sanottiin: vähentää optisesti ryppyjä ja tasoittaa ihoasi näkyvästi. Siinä se, totta joka ikinen sana! 

Jaanan vinkistä testasin tuotetta sekä meikkivoiteen sekaan levitettynä, kosteusvoiteen sekaan blandattuna että suoraan juonteiden päälle. Kaikki tavat toimivat, mutta eri lailla. Hieman maitomainen neste annostellaan reippaan ravistelun päälle pipettipullosta esimerkiksi juuri kosteusvoiteen sekaan, ja jos käsittelee koko kasvojen alueen, pari reilua tippaa riittää. Voidetta voi myös sekoittaa silmänympärysvoiteeseen, mutta silloin sanoisin yhden tipan riittävän molempiin silmiin yhteensä. 

Jos taputtelee tuotteen suoraan ongelmakohtiin, tulee sen levityksessä olla todella varovainen, sillä jos sitä levittää pohjameikatulle iholle liikaa, tuppaa se kasaantumaan vaaleaksi tahmaksi hetken päästä. Tämän ongelman taklaat yksinkertaisesti levittämällä aluksi tuotetta iholle todella pienen määrän, yksi tippa kämmenelle ja siitä töpöttelemään juonteiden päälle - oikea määrä löytyy nopeasti kokeilemalla. 

Ja sitten niihin vaikutuksiin! Ultimate Young freesaa kasvoja heti levityksen jälkeen aivan silminnähden, ihohuokoset blurrautuvat näkymättömämmiksi ja juonteet ikäänkuin häviävät huomaamattomammiksi. Koko kasvojen iho näyttää tämän tipan levityksen jäljiltä lähes virheettömän siloiselta ja on myös kädellä koskettaessa hurjan pehmeä. Tulos on ihan oikeasti jopa nukkemaisen sileä, enkä rehellisesti sanottuna ihan uskonut ennen testiä näin hyviin tuloksiin, skeptinen kun olen, hah. Tämä video kertoo kaiken tarvittavan, tuote tekee juuri tämän: hävittää optisesti ihon epätasaisuudet, pienet juonteet ja tasoittaa tummuutta. Uskomatonta mutta totta. Videolla näkee kuinka tuote blurraa ihon pinnan ja ikäänkuin vie juonteet mukanaan. Tarkasti katsottuna iholla näkee tuon valkoisen pinnan josta mainitsin aiemmin, se kannattaa tosiaan tuputella sormella kevyesti piiloon ennen ihmisten ilmoille hipsimistä. 
Parhaimmillaan taikatippa on ehdottomasti kosteusvoiteeseen tai meikkipohjaan sekoitettuna, ja mun rutiiniksi onkin muodostunut sekoittaa kaksi tippaa ihmeainetta meikkivoiteen sekaan, johon olen vielä sekoittanut mukaan Lumenen Glow-tippaa siinä vaaleammassa sävyssä. Yhden vinkin annan vielä näin talven vallitessa kuivaihoisille: muistakaa kosteuttaa iho todella huolellisesti ennen Ultimate Youngin lisäämistä rutiiniin, se tuntuu kuivattavan paikallisesti ihoa hiukkasen normaalia meikkiä enemmän. Kunnon kosteutuksen kanssa (tai vaikka primer-öljyn päälle) tämä ei muodostu ongelmaksi. 

15 millilitran putelilla on hintaa nettikaupasta tilattuna 109 euroa, ja jos tieto jotakuta kiinnostaa, minä en hyödy putelien tilaamisesta millään tavoin, kunhan tässä vaan ihastelen kerrankin toimivan ihmetipan upeutta, jotta muutkin voisivat sen kokea. Putelin hinta ei tietysti ole ihan pieni eikä keskikokoinenkaan, mutta tuote on riittoisaa, ja jos jokapäiväinen käyttö karmii hinnan takia, voi prinsessatipoista nauttia vaikka vain ennen juhlia. Kotimaisilta sivuilta löytyi todella vähän kokemuksia tästä tuotteesta, mutta löysin oman tekstini ohelle erään meikkaajan postauksen, jossa myös oltiin tykästytty tippaan kovin. Klik klik.

Ylistyslaulu loppu, alkoiko himottamaan, tsihii? P.S. Postaus ei ole sponsoroitu, lupasin perhetutulle testata tuotteen ja postata vain, jos tykästyisin siihen. Nyt kävi näin. Ihanaista viikkoa kamut, palataan asiaan ihan piakkoin! Tuote saatu testiin blogin kautta. 

ENG | Damn, I can't believe how good this magic drop makes my skin look! You should try it too, I dare you.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)