-->

Korvishommia

Jan 6, 2017

Kutina korupajalle näpertelemään on ollut kova viime päivinä, mikä johti siihen, että rupesin touhuamaan keskeneräisten korvisten parissa eilen illalla puoli kahdentoista aikaan. Tiesin jo mihin se johtaa: unettomuuteen, jonka aiheuttaa ideoiden ja inspiksen yliannostus pienen pään sisällä. Sain unen päästä kiinni lopulta vasta kahden jälkeen, joka saattoi hieman harmittaa aamulla... Olin kuitenkin tosi tyytyväinen aikaansaannoksiini, sillä pajalta valmistui eilen kuvien korvisten lisäksi myös pari muuta pikkujuttua. Tällä kertaa tein vanhasta uutta, tuo mainio tapa, jolla aloitin aikoinaan korujen tekemisen. Olen aina tykännyt muokata valmiita vaatteita ja asusteita enemmän oman näköisiksi, ja ostelenkin kirppikseltä usein rikkinäisiä koruja, joiden osista teen uusia, tai korjaan ne taas ehjiksi.
Tähtikorvisten tähdet ovat peräisin piiitkästä ketjusta, jossa oli sekaisin eri kokoisia mattapintaisia tähtiä. Itse koru oli musta aika ruma, mutta näin heti tähtien potentiaalin johonkin muuhun. Hapsu sopi mielestäni niiden kamuksi kuin nenä päähän, ja olenkin suunnitellut tekeväni saman mallin variaatioita eri värisillä tupsuilla myös myyntiin.

Hipahtavat korvikset valmistuivat yhdestä massiivisesta rikkinäisestä korvakorusta, joka oli malliltaan salmiakin muotoinen. Pidin siitäkin muodosta ja olisinkin jättänyt sen sikseen, jos sille olisi ollut kaverikin olemassa. Pitkä malli on hauska simppelin yläosan kaveriksi ja väriyhdistelmä musta-hopea toimii aina.Viimeinen bling-pari meinasi päätyä alkuperäisessä muodossaan kirppikselle, ennen kuin äkkäsin kaulakorusta saavan pienellä fiksillä aivan loistavan ja näyttävän juhlakorvisparin! Suuret strassit muodostivat siis ennen kaulakorun riipuksen peräkkäin astelteltuna, ja niiden keskellä oli vielä yksi pienempi strassi, josta tein simppelin kaulakorun. Muistin sattumalta varastostani löytyvän strassikorvisnapit, jotka istuivat tosi kivasti näiden blingien rinnalle.

Tässäpä tämän kertaiset DIY-puuhat, fiksaus-kasa madaltui eilisen jäljiltä mukavasti, ja seuraavaksi ajattelin hyökätä ompelukasan kimppuun - jonka korkeus kammottaa...

Mainiota loppiaista teille, kuullaan pian asukuvien merkeissä!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)