-->

Peililasit ja kashmiria

Jan 17, 2017

Hiphei! Meinasin tohinoissani alkaa kouhottamaan jotain maanataista, mutta kas, tänäänhän on jo tiistai. Ihana sellainen, jonka alkupään vietin rakkaan ystävän kanssa Republicin aikaisessa ystävänpäiväjuhlassa pinkkien ilmapallojen ja sokeriherkkujen keskellä. Ihmeekseni mieleni ei tehnytkään horia herkkuja suin päin suuhun, liekö asialla tekemistä sen kanssa, että joulu on "hieman" venähtänyt ja herkut maistuneet alkuvuonnakin ihan liian kanssa... Nyt tarttis ryhdistäytyä, ennen kuin kiristys housunkauluksessa muuttuu avonaiseksi sepalukseksi ja niin edelleen.

Kuten täällä meilläkin päin, oli keli Helsingissäkin koleahko, ja tuntui että kylmä menee tuulen kanssa luihin ja ytimiin. Näillä keleillä parhaiksi kavereikseni olen korottanut villasekoitepoolon ja maailman pehmeimmän kashmirvillahuivin, jollaisen sinäkin voit hankkia omaksesi täältä, vinks vaan.
Poolo ja pöksyt ovat kirpulta kotoisin ja paita palvelee mua moitteetta jo muistaakseni kolmatta talvea. Rakastuttuani parisen vuotta sitten pooloihin, en muuta käyttäisikään; mulle kelpaavat niin muhkeammat kuin slimmimmätkin versiot. Nenällä keikkuvat pielikakkkulat nappasin Republicilta kuvauslainaan, ja ei niin yllättäen ihastuin niihin oitis. Jos ymmärtää yhdistää suuret pilottilasit peililinsseihin, on mua houkutteleva paketti valmis. Policen kevään malliston lasit ovat suloisen kevyet kasvoilla ja sangat kestävät pientä vääntelyä ja kääntelyä normaaleja laseja paremmin. Huoh, menetin näille sydämeni!
FILIPPA K pants | ECCO shoes | ONLY turtle neck sweater
H&M backpack | EBAY coat | POLICE sunnies | *HEMAISEVA cashmere scarf

*gifted


Seuraavaksi ajattelin muuten vastoin tapojani intoilla teille elektroniikasta (wtf?!), joka ei todellakaan yleensä kuulu lempijuttuihini, mutta olen mennyt ihastumaan palavasti mieheltä joululahjaksi saatuun Polarin älyrannekkeeseen, joka on kätevyytensä lisäksi myös aika edustavan näköinen. Mutta siitä lisää toinen päivä, nyt marssin kyökin puolelle sosekeittoa valmistamaan!

Moiccis, kuullaan taas pian.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

5 comments:

  1. Kaunis huivi ja tyylikkäät arskat! Mä sitten söin niitä karkkeja sunkin puolesta, en pysty syömään leivoksia tms. mutta karkit...!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)