-->

Kasvojen ihon huoltopäivä

Feb 11, 2017

Heippa, tyypit! Tulihan se lauantai sieltä lopulta, jossain vaiheessa meinasi nimittäin loppua usko kesken, vaikka väittäisin selvinneeni tästä ekasta kokonaisesta työviikosta yh-mammana ihan mukiinmenevin arvosanoin kaikesta huolimatta. Ihanat isovanhemmat ovat pitäneet tytöt hoidossa maanantaina ja pertsinä, joten päiväkotipäiviä kertyi tälle viikolle vain kolme. Torstaina painoin suoraan duunista neitien kanssa Hartwallille Frozen-jääshown pariin, ja viikon stressi pääsi unohtumaan hetkeksi seuratessani pienten intoa ja iloa. Mies ilmestyy kotiin aamuyöllä, ja vakaa suunnitelmani on livahtaa jossain kohtaa huomenna aamupäivällä yksikseni kirppistelemään, ah, mikä ihana ajatus! Tänään mennään porukoilleni syömään ja saamme ilokseni seuraa myös pikkuveikastani vaimoineen. Luvassa siis kiva päivä, ja ajattelin nakittaa pikkuveikalle asukuvaajan homman, sormet ristiin että hän suostuu...
Kuten sanottu, postaustahti pysynee ainakin hetken tässä parissa per viikko, josko joskus innostuisin postaamaan kolmestikin, mikä olisi jotenkin se oma toive tässä kohtaa, mutta resurssien ja oman jaksamisen mukaan mennään. Eilen olin sen verran täpinöissäni perjantaista ja viikonlopusta, että jaksoin pitkästä aikaa pitää yleensä viikottaisen kasvojen huoltopäivän, josta olen väsyneenä laistanut jo aika monesti. Se näkyy kasvoilla, ja luulen myös taannoisen kierukan vaihdon hormonista kupariin myös hieman vaikuttaneen asiaan. Ihoni on puskenut pintaan näppyä normaalia tiuhempaa tahtia, ja jotenkin myös nämä viime aikaisen pakkaskelit ovat näkyneet kasvoillani normaalia enemmän, joten kuivien länttien ja näppyjen kansoittama naamaparka oli todella huollon tarpeessa!

Otin postaukseen mukaan tällä huoltokerralla käytetyt tuotteet, jotka vaihtelevat fiiliksen ja kaappien tilanteen mukaan paljonkin. Eilen en kuorinut kasvoja, sillä iho on paikoitellen vielä niin kuiva, ettei se tuntunut kovin kivalta idealta. Sen sijaan puhdistettuani kasvot levitin nenän päälle ja pieliin sekä leuan alueelle eBaysta hankitun "mustapää-naamion", joka iholle kuivuttuaan nappaa mukaansa poisrepäisyn yhteydessä kaiken epätoivotun köhnän iholta. Rakastan näitä naamioita, joita ihannetilanteessa muistaisin käyttää noin kerran viikossa. Hinta on todella huokea, ehkä jotain muutaman euron luokkaa per 10 pussia? Pussin sisältö riittää helposti muutamaan käsittelykertaan, ja olenkin säilyttänyt pussia jääkaapissa käyttöjen välillä. EDIT: Maskia saa näemmä nykyään kätevässä tuubissa, omasi voit hankkia huokeasti täältä, mutta jos et jaksa odotella maskia saapuviksi, voi saman asian hoitaa myös kananmunan valkuaisen ja vessapaperin avulla näin.

Siistittyäni nenänpielet ja leuan ihon töyhkästä, pyyhin kasvot kevyesti misellivedellä ja annan ihon kuivua. Sitten nostan käsiini mikroneulaustelan, jolla käyn kasvot ripeästi läpi, avaten ihoon mikroskooppisia kanavia, joiden kautta hoitotuotteet imeytyvät huomattavasti tehokkaammin ihon sisälle. Kattavan postauksen ihon mikroneulauksesta voit lukea täältä. Mikroneulaus yhdistettynä laadukkaisiin tehotuoteisiin on edelleen mielestäni tehokkainta kotihoitoa, mitä iholleen voi tarjota ja suosittelen sitä äärimmäisen lämpimästi ihan jokaiselle!
Neulattuani kasvot ja kaulan rollerilla, levitän iholle puhtain käsin Islannin ihmeen, Bioeffectin uusinta testituotetta, 30 Day treatmentia, jonka kokeilun aloitin muutama päivä sitten. Näiden kolmen päivän aikana se on jo onnistunut tasoittamaan ihoni hilseilevät läikät vain aavistuksen punoittaviksi ja nostamaan ihon pintakosteuden normaalille tasolle. Olen aiemmin testannut saman sarjan kulttituotteen EGF-seerumin, jota rakastan palavasti, siitä juttua täällä. Ihoni ei ole koskaan voinut paremmin kuin käyttäessäni Bioeffectin tuotteita, joten olenkin hiljalleen harkinnut siirtyväni käyttämään ainoastaan tätä sarjaa siten, että normaalisti käyttäisin ainoastaan EGF-seerumia sekä kuvissakin näkyvää silmänympärysgeeliä, ja pari kertaa vuodessa (lompakon niin salliessa) käyttäisin tämän kuukauden kuurin, eli 30 Day tratmentin tehohoitona.

Silmänympärysgeelin tehoista kertonee jotain se, että ihmettelin eilen illalla yleensä mustien silmänalusteni näyttävän tästä kreisistä viikosta huolimatta silmin nähden vaaleammilta ja freesimmiltä, ja muistin vasta sen jälkeen käyttäneeni EGF:n silmänympärysseerumia muutaman päivän ajan. Bioeffectin tuotteita ei voi kehua liikaa, ne ovat palkittuja ja todistetusti toimivia, enkä ole koskaan lukenut niistä juuri muuta kuin kehuja. Hinta toki kirpaisee, mutta jos sillä säästyy jopa kasvohoidoilta, on homma sen arvoista, ainakin mun mielestä. Satsaisin siis suorilta käsin mieluummin reilun satasen EGF-seerumiin kuin tavalliseen kasvohoitoon, jonka tulokset kestävät iholla ehkä muutamasta päivästä viikkoon.

Annoin seerumeiden tehdä tehtävänsä yön yli ja heräsin aamulla ihanan siloisen ja pehmoisen ihon kanssa, ja pestyäni kasvot ja pyyhittyäni ne jälleen misellivedellä, levitin kuivalle iholle suosikki päivetystuotteeni kasvoille, eli Eco by Sonian ihanaakin ihanamman itseruskettavan kasvoveden. Kunhan muistaa suojata kulmakarvat vaikka vaseliinilla, on rajaton ja äärimmäisen luonnollinen päivetys valmis muutamassa tunnissa. Annan päivetyksen yleensä kehittyä kasvoille päivän aikana, sillä yöllä ihon uudistuessa lataan sen mieluummin täyteteen hoitotuotteita. Tästä ihanasta kasvovedestä löydät juttuni viime kesältä täältä, tälle myös lämmin suositus. Pullo on muuten ollut aika säännöllisessä käytössä jo yli puoli vuotta, ja hyvin on riittänyt, jäljellä on vielä yli puolet. P.S. Tämä ei muuten haise iholla ollenkaan kuten niin moni itseruskettava, jipii!

Tahdotteko useamminkin lukea näistä huoltopäivinä käyttämistäni tuotteista, joita vaihtelen fiiliksen ja ihon tarpeiden mukaan? Musta näistä oli hauska kirjoittaa, sillä vastailen aika useasti kavereiden ja tuttujen kysymyksiin siitä, miten hoidan ihoani. Mulla rutiineihin on jo pitkään kuulunut aika paljon muutakin kuin vain saippua ja perusrasva, ja blogin kautta pääsee kokeilemana niin paljon kivoja tuotteita, että koen mulla olevan vaikka kuinka sanottavaa tästä aiheesta!

Mahtista viikkaria kaikille, palaan Lumenen-arvonnan voittajiin toivon mukaan huomenissa vielä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. 30 day treatment on ihan mun lemppari, loistava. Pari kertaa vuodessa kuuri sillä niin iho kiittää. <3 Todellakin haluan lukea useammin huoltopäivinä käyttämistäsi tuotteista, koska sulla on aina mielenkiintoisia ja hieman erilaisempia tuotteita. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tää on kyllä hieno tuote, mutta jotenkin muistelisin tykänneeni vieläkin enemmän siitä perus EGF-seerumista, jonka meinasinkin hankkia tän jälkeen taas käyttöön. :) Mutta ko. merkin tuotteet on kyllä 5/5!

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)