-->

Lumene-arvonnan voittajat

Feb 19, 2017

Sunnuntaita, kaverit! Kuten jo eilen lupasin, on aika rummunpärinän säestämänä ilmoittaa Lumene-arvonnan voittajat. Onni suosi tällä kertaa nimerkeillä Sinii ja Teija Hämäläinen kommentoineita naisihmisiä. Olen ollut heihin jo yhteydessä, ja jos en jostain syystä kuule voittajista viikon loppuun mennessä, arvon tuotteet uudelleen.

Noin, se siitä. Mutta kuulkaa, jos onni ei tällä kerralla suosinut, niin ei hätää. Ihan pian on tulossa jo uusi meikkiaiheinen arvonta blogiin, jossa joku onnellinen voittaa omakseen erään suloisen ja keväisen meikkipaletin. Siitä lisää ensi viikolla!
Kuten huomaatte, on blogi päivittynyt viime aikoina viikonloppupainotteisesti, ja voipi olla että tahti jatkuu vastakin tällaisena. Kaikkein parhaiten mun tohinoihin pääsee tällä hetkellä kiinni blogin Insta-storyssa, jonne tulee lähes päivittäin latailtua kaikenlaista ihan arkista touhua. Snapissä en ikinä oikein viihtynyt, mutta Instan storyn olen kokenut omaksi jutukseni sen helppouden takia, koska Instaa selaan muutenkin päivittäin. Siinä samalla on helppo ja nopea tuutata samaan paikkaan omatkin jutut, joita ei tarvitse siloitella yhtä viimeistellyn näköisiksi kuin blogin varsinaista IG-feediä. Tykkään! Siellä on myös useasti pieniä videonpätkiä, joiden kautta pääsee hieman paremmin sisälle siitä, millainen tätsy täällä ruudun takana teille oikein kirjoittelee.

Instan kautta pysyy siis kaiken kaikkiaan parhaiten kärryillä mun menosta, ja sen lisäksi päivitän uudet postaukset aina Facebookin puolelle, ja Blogloviniin ne livahtavatkin ihan itsestään tilaajille. Klikkailkaa siis itsenne seuraajaksi parhaaksi katsomallanne tavalla ja pysytte ajan tasalla.

Kuullaan taas ensi viikon puolella, aurinkovoimaa kaikille!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)